Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade advocaat in Groningen inschakelen

U denkt erover om een letselschade advocaat in Groningen in te schakelen. Ons letselschadebureau in Groningen wijst u graag op de voordelen van een letselschadejurist. Er zit namelijk een belangrijk verschil tussen een letselschadeadvocaat en een letselschadejurist. Een letselschade advocaat kost u vaak veel geld. Een letselschadejurist bij JBL&G werkt daarentegen gratis voor u. Bij JBL&G hebben de juristen Rechten gestudeerd, de meesten met hierna nog een master Gezondheidsrecht. Deze juristen zijn dus zeer gespecialiseerd om uw letselschadezaak in behandeling te nemen.

Heeft u letselschade opgelopen? Woont u in het noorden van het land? En bent u op zoek naar juridische bijstand? Dan kunt u terecht op ons letselschadekantoor in Groningen. Waar onze ervaren juristen u graag te woord staan. Zodat u de schadevergoeding kunt laten claimen waar u recht op heeft. Kijk voor de adresgegevens op onze pagina vestigingen.

Kies voor één van onze letselschadejuristen in Groningen

Het is dus in uw voordeel om in plaats van een letselschade advocaat een letselschadejurist in te schakelen. Laat JBL&G uw letselschadeclaim in behandeling nemen. Bij onze letselschadejuristen in Groningen is uw zaak in goede handen. Onze letselschadespecialisten bieden gratis juridische hulp aan slachtoffers van letselschade.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Laat uw naam en telefoonnummer achter. Vertel uw verhaal. Een jurist van ons letselschadebureau in Groningen belt u dezelfde werkdag nog terug.

Afspraak maken bij letselschadekantoor in Groningen

U heeft letselschade opgelopen door een ongeval in Groningen, Drenthe of Friesland. Maar u weet niet zeker of u recht heeft op juridische hulp. Daarom wilt u graag een afspraak maken bij een letselschadekantoor. Zodat u uw verhaal kunt vertellen aan een gespecialiseerde jurist.

Wilt u liever dat wij bij u op huisbezoek komen? Dan doen we dat graag. Onze juristen komen dan bij u langs om het ongeval te bespreken. Ook dat is een van de vele mogelijkheden.

Meteen uw schadevergoeding berekenen?

U wilt graag uw letselschade berekenen nadat u betrokken bent geraakt bij een ongeval. U wilt natuurlijk graag een vergoeding van de aansprakelijke tegenpartij. Dat is uw recht als slachtoffer. De uitslag van de gemaakte test geeft u een indicatie over het te vergoeden bedrag.

Doe hier de één minuut test of  Doe hier de uitgebreide test

Onze letselschade juristen in Groningen kunnen u bijstaan bij het claimen van de maximale schadevergoeding bij letselschade. Wat voor ongeval u ook heeft gehad. Het is altijd verstandig om juridische hulp in te schakelen. En daarbij is onze hulp volledig gratis. Interesse? Neem dan meteen contact met onze letselschadejurist in Groningen op.

Met welke letselschade kunt u bij onze letselschadejuristen in Groningen terecht?

U heeft letsel opgelopen door een ongeval. U woont in het noorden van het land. Daarom bent u op zoek naar een letselschade specialist in Groningen, Drenthe of Friesland. Onze juristen behandelen letselschadezaken over het hele land. En u kunt met allerlei ongevallen bij ons terecht. Bijvoorbeeld als u letsel heeft opgelopen door een:

Staat uw specifieke ongeval er niet tussen? Neem dan alsnog contact met ons op. Onze juristen zoeken graag uit wat ze voor u kunnen doen. JBL&G heeft bijvoorbeeld ook een slachtoffer van de aardbeving in Groningen succesvol bijgestaan.

Letselschade Groningen

Wat kunnen onze juristen in Groningen voor u doen?

U neemt contact met ons op via het contactformulier of u belt ons rechtstreeks op nummer 020-214 99 00. U vertelt over uw letsel en het ongeval. Onze juristen luisteren naar uw verhaal. Het is belangrijk dat u al het bewijsmateriaal dat u heeft aan ons overhandigt. Stuur altijd kopieën en houd de originele documenten in uw bezit.

U krijgt een persoonlijke jurist toegewezen die uw zaak behandelt. Deze jurist beoordeelt of de tegenpartij aansprakelijk is te stellen. Als dat zo is, dient u een machtigingsformulier te ondertekenen. Zodat wij de letselschadezaak in uw naam kunnen afhandelen.

Daarna kunt u rustig herstellen van uw letsel. Uw persoonlijke jurist doet de rest:

  • De tegenpartij aansprakelijk stellen
  • De complexe, juridische discussies voeren met de verzekeraar van de tegenpartij
  • Een zeer nauwkeurige schadeberekening opstellen
  • De maximale schadevergoeding voor u claimen
  • Zorgen dat u een voorschot op de schadevergoeding ontvangt

Ondertussen wordt u overal van op de hoogte gehouden. U wilt immers graag weten welke stappen er worden gezet in uw letselschadezaak. Bovendien kunt u altijd contact opnemen met uw persoonlijke letselschadejurist. Als u iets kwijt wilt of iets wilt vragen over uw letselschadezaak. JBL&G hecht veel waarde aan de persoonlijke begeleiding van letselschadeslachtoffers.

Overstappen naar onze juridische hulp

U heeft al een letselschade advocaat of andere rechtshulp  voor uw letselschade in Groningen ingeschakeld voor het claimen van uw schadevergoeding. U bent echter niet tevreden met de hulp die u ontvangt. Als dat zo is, kunt u bij ons terecht voor een second opinion. Wij kunnen uw letselschadezaak en het aanbod van de verzekeraar beoordelen.

Stel dat blijkt dat u recht heeft op een hogere schadevergoeding. Of dat er meer voor u gedaan kan worden. Dan kunt u kosteloos overstappen naar onze juridische hulp.

Laat uw schadevergoeding claimen in Groningen

U weet nu waar u in Groningen terecht kunt met uw vragen over letselschade. Neem contact met ons op voor het claimen van uw schadevergoeding. Of voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor. Vul het contactformulier in met uw naam en telefoonnummer. Vertel ons uw verhaal. Een van onze juristen belt u dezelfde werkdag nog terug.

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.