Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Feestelijke opening kantoor JBL&G

18 april 2016 JBL&G

Feestelijke opening kantoor JBL&G

JBL&G is onlangs verhuisd naar een groter kantoor aan de Zorgboulevard in Amsterdam Zuid. Dit heuglijke feit werd afgelopen vrijdag gevierd met haar medewerkers en vele bekenden uit de letselschadewereld. Het nieuwe kantoor met een oppervlakte van 700 vierkante meter is ruim genoeg om de 30 medewerkers van alle gemakken te voorzien. Nog geen jaar geleden verhuisde JBL&G haar hoofdkantoor van Assen naar Amsterdam. Het pand werd echter al snel weer te klein, aangezien JBL&G het afgelopen jaar is uitgegroeid tot één van de grootste letselschadekantoren van Nederland.

Met meer dan 100 gasten kan het een geslaagd openingsfeest genoemd worden. Naast zakelijke relaties waren er ook vele vakgenoten aanwezig om felicitaties aan JBL&G over te brengen, een drankje te doen en een potje beerpong, golf of tafelvoetbal te spelen. Ook van de relaties die zelf niet aanwezig konden zijn, stroomden de gelukwensen en bossen bloemen binnen. Al deze felicitaties en het gezellige openingsfeest is voor JBL&G de bevestiging dat het in de letselschadewereld niet zo concurrerend hoeft te zijn als het vaak is. Het management heeft dan ook besloten om er een jaarlijks terugkerend feest van te maken.

Thema van de opening dit jaar was Amerika, omdat er vaak gevreesd wordt voor Amerikaanse toestanden in de letselschade. Toegegeven: naar ambulance-chasers en no-cure-no-pay vergoedingen in reeds erkende zaken – die een groot deel van het schadebedrag dat bestemd is voor cliënt afromen – moeten we zeker niet toe. Maar volgens JBL&G kunnen we toch ook het één en ander leren van de VS, zoals iets hogere smartengeldbedragen of een vergoeding voor affectieschade.

Tijdens de opening werd op het scorebord bijgehouden waarin Nederland beter of slechter scoort dan Amerika. In de gecreëerde Tiger Woods Area kon er een balletje geslagen worden en in de photobooth werd er flink verkleed in de Amerikaanse stars and stripes. Ook mochten beerpong en de Amerikaanse snacks zoals hamburgers en hotdogs natuurlijk niet ontbreken tijdens deze grootse opening.

“We hopen niet elk jaar te hoeven verhuizen, maar een feest komt er wél jaarlijks!” aldus Steffy Roos du Maine, eigenaar van JBL&G.


Feestelijke opening JBL&G 2

Feestelijke opening JBL&G 3 - Photobooth

Er werd veelvuldig gebruik gemaakt van de photobooth

Feestelijke opening JBL&G 4 - Beerpong

Er bleek verborgen talent aanwezig te zijn onder de gasten en onze juristen wat betreft het spel beerpong!

Feestelijke opening JBL&G 6

Feestelijke opening JBL&G 7 Burger bar

Bij de burgerbar konden de gasten hun eigen (al dan niet vegetarische) burger maken. Ook de coleslaw was natuurlijk aanwezig, om de aanwezigen van wat vitamientjes te voorzien. 

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.