Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Feestelijke opening van het nieuwe hoofdkantoor JBL&G in Amsterdam

4 juni 2015 JBL&G

Feestelijke opening van het nieuwe hoofdkantoor JBL&G in Amsterdam

Op 29 mei was het dan eindelijk zover. Na veel verbouwingen, aanpassingen aan het pand en natuurlijk het uitzoeken van mooi en arbo-technisch goedgekeurd meubilair werd het nieuwe hoofdkantoor van JBL&G aan het IJsbaanpad 9 in Amsterdam geopend. De eerste gast arriveerde buiten adem al om 17.30 uur, terwijl de opening gepland stond van 18.00 tot 20.00 uur. Hij dacht dat het tot 18.00 uur duurde. Deze zeer gewaardeerde gast kon dus mooi nog even meehelpen de laatste hand te leggen aan het aanbrengen van de versieringen.

JBL&G is erg blij dat zoveel mensen zijn gekomen om met ons te vieren dat we onze intrek hebben genomen in zo’n mooi pand. Niet alleen al onze eigen juristen, maar ook zakelijke relaties, familie en vrienden en natuurlijk advocaten en juristen van andere letselschadekantoren waren aanwezig. Het was een super gezellig feestje. Zelfs zo gezellig dat de geplande eindtijd van 20.00 uur niet werd gehaald. Om 23.30 uur kwam de bewaking van het pand om ons te manen het pand te verlaten, omdat het alarm erop gezet zou worden. Gelukkig zagen ook zij dat het erg gezellig was en kregen de gasten rustig de kans om hun laatste drankje op te drinken en afscheid van elkaar te nemen.

Voor alle foto’s, klik hier.

Team JBL&G Amsterdam
De dames van hoofdkantoor JBL&G

CocktailsCocktails om er een echt feestje van te maken!

Photo wallDe photowall werd goed gebruikt – vooral later op de avond werd er flink verkleed…

Mario Appelman en Stefanie du MaineOnze eerste gast… Mario Appelman had zich even een paar uurtjes vergist!

 

Terug naar overzicht

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.