Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

bedrijfsongeval, bouwvakker met hijskraan

Letselschade claimen na een bedrijfsongeval

Wanneer u het slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval is het logisch dat u uw letselschade wilt verhalen. U kunt uw schade verhalen op uw werkgever. Wat moet u daarvoor doen?

  • Noteer de getuigen van het ongeval en vraag een schriftelijke verklaring
  • Maak foto’s van de situatie ter plekke
  • Schakel de arbeidsinspectie in
  • Neem contact op met een letselschadebureau

Gratis juridische bijstand bij claimen van letselschade

Voor juridische hulp bij een bedrijfsongeval, laat uw gegevens achter op de contactpagina. Aan de hand van uw informatie kunnen wij uw schade berekenen en claimen bij de aansprakelijke partij. Wilt u gratis de deskundigheid van ons letselschadebureau inzetten? Wij kunnen gratis uw schade verhalen. Vul het contactformulier in of bel: 020 – 214 99 00.

Als u vandaag uw schade meldt, gaan wij ook vandaag nog voor u aan de slag!

Bewijs van schuld

De letselschadejuristen van JBL&G zullen namens u een schadeclaim indienen bij uw werkgever. Als slachtoffer van een arbeidsongeval hebt u recht op een vergoeding van de schade die u als gevolg van het ongeval lijdt. Slachtoffers van een bedrijfsongeval hebben vaak ernstig letsel, waardoor er sprake is van veel schade.

U zult moeten bewijzen dat uw werkgever hiervoor aansprakelijk is. Veelal kan dit aan de hand van het rapport van de arbeidsinspectie en getuigenverklaringen of foto’s. Wij vragen voor u gratis het rapport bij de Arbeidsinspectie op.

Hulp bij het regelen van de schade

Het is verstandig om bij letselschade na een bedrijfsongeval direct onze juridische hulp in te schakelen. Onze letselschadejurist zal er voor zorgen dat u uw redelijke schade vergoed zal krijgen door de wederpartij.

Letselschade claimen bij werkgever

Uw baas is vaak verzekerd voor een ongeval op de werkvloer. Hierdoor komt uw werkgever bij het verhalen van uw schade vaak helemaal niet meer in beeld. De letselschadejurist zal samen met u uw letselschade inventariseren. Hierna kan onze letselschadejurist onderhandelen met de wederpartij over de hoogte van de schadevergoeding.

In goed overleg

Wanneer u vreest voor een ruzie met uw werkgever, meldt dat dan aan ons. Wij zullen proberen in goed overleg met uw werkgever te komen tot een letselschaderegeling.

Laat u vandaag nog terugbellen om zo te vernemen wat wij voor u kunnen betekenen. Ons kantoor werkt gratis en heeft ervaren letselschadejuristen in dienst, die in korte tijd uw schade kunnen verhalen op uw wederpartij.

Hoogte letselschadevergoeding

Maak gebruik van onze handige letselschadetool. Hiermee kunt u als slachtoffer van een bedrijfsongeval te weten komen hoeveel letselschade u kunt krijgen.

Neem contact op!

Neemt u vandaag nog contact met ons op. Wij kunnen u helpen bij het verhalen van uw schade. U bent verzekerd van professionele hulp, efficiënt en zorgvuldig handelen én er wordt gezorgd voor de maximale schadevergoeding in uw situatie.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.