Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Verkeersongeluk door gladheid

7 februari 2015 Letselschade informatie

Verkeersongeluk door gladheid

Er zijn dit weekend meerdere verkeersongelukken gebeurd omdat het zo glad op de weg was, zo meldt nu.nl. Alleen al in het noorden van het land zijn er op zaterdag zestig  auto-ongelukken gemeld. Rijkswaterstaat noemde de wegen “spekglad”. Geen wonder dus dat er veel meer ongelukken dan gewoonlijk plaatsvonden. Bij deze verkeersongevallen op de snelweg komt helaas veel letselschade voor.

Letselschade bij verkeersongeval door gladheid?

Wanneer u bij een aanrijding door gladheid letselschade heeft opgelopen, kunt u deze schade waarschijnlijk verhalen op de tegenpartij. Ook al is de weg glad, de normale verkeersregels gelden gewoon nog. Bent u het slachtoffer van een achterop aanrijding? Dan is degene die u van achteren heeft aangereden aansprakelijk voor uw letselschade. Wij kunnen u helpen deze schade te claimen. Neem vandaag nog contact op, onze hulp is geheel kosteloos.

Letselschade claimen bij gladheid

Benieuwd naar welke letselschade u kunt claimen bij een verkeersongeluk door gladheid? Dit is bij elk slachtoffer natuurlijk anders. Maar u kunt in ieder geval denken aan:

  • Het eigen risico van uw ziektekosten verzekering.
  • De extra kilometers die u rijdt naar uw dokter of fysiotherapeut.
  • De hulp die u in het huishouden heeft gekregen na het ongeval, ook als dit van uw familie of vrienden was.
  • Gemist inkomen wanneer u niet heeft kunnen werken.

En zo zijn er nog veel meer schadeposten. Het claimen van letselschade is een lastig proces, waar veel specialistische en juridische kennis voor nodig is. Het is daarom zonde om uw schade zelf te regelen. U krijgt dan minder schadevergoeding dan waar u recht op heeft. De juristen van JBLG hebben jarenlang ervaring en kunnen u helpen bij het vorderen van uw letselschade. Dat kost u niets, maar u weet zeker dat u een maximale letselschade vergoeding krijgt. Lees hier meer over onze gratis hulp bij ongevallen.

Hulp bij ongeval door gladde weg

Onze letselschade juristen kunnen u gratis helpen bij het verhalen van uw letselschade. Zij nemen u veel zorgen uit handen en zorgen ervoor dat u uw letselschade geheel vergoed krijgt.

Wilt u nu direct al meer weten over de hoogte van uw schadevergoeding en welke kosten u allemaal kunt claimen? Kijk op onze pagina schadevergoeding. Leest u alles goed door en bij vragen, neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.