Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Tevreden cliënten: dat is waar je het als letselschadebehandelaar voor doet!

30 april 2014 JBL&G

Tevreden cliënten: dat is waar je het als letselschadebehandelaar voor doet!

Mensen vragen vaak wat het leukste is aan het werk als letselschadejurist. Het antwoord daarop is makkelijk: tevreden cliënten! Een letselschadezaak kan van enkele weken tot enkele jaren duren (als het echt tegen zit…) en dan is het fantastisch om aan het eind van het traject een tevreden cliënt te zien.

Leven na een ongeval

Door een letselschadezaak, zoals een verkeersongeluk of bedrijfsongeval, staat je leven vaak even of langere tijd op zijn kop. Je hebt pijn, moet naar het ziekenhuis, er zijn dingen die je (voorlopig) niet meer zelf kunt doen, en daarnaast kost alle zorg, extra hulp in de huishouding of ritjes naar het ziekenhuis allemaal extra geld. Terwijl je vaak minder verdient omdat je je werk niet kunt doen. Dan is het fijn om als letselschadebehandelaar in ieder geval de zorgen over het geld weg te nemen, en te zorgen dat het letselschadeslachtoffer het bedrag krijgt waar hij of zij recht op heeft.

Erkenning van het leed

Dit geld is niet alleen nodig om je leven zo normaal mogelijk te kunnen leiden; het voelt voor veel letselschadeslachtoffers vaak ook als een vorm van erkenning voor het leed dat hen is aangedaan. En als letselschadejurist blijft het bijzonder om daarmee te kunnen helpen. Elke keer als één van onze juristen na de goede afwikkeling van een letselschadeclaim een bos bloemen, dankbare kaart of fles champagne krijgt voelt dit weer speciaal: dit is waar je het uiteindelijk allemaal voor doet!

 

Lees hier meer over de ervaringen van onze cliënten

 

bloemen

Jeanine Peters kreeg deze prachtige bos van een tevreden cliënt na het succesvol claimen van de letselschadevergoeding 

 

champagne

Yvonne Hooijenga kreeg een heerlijke fles champagne na het geslaagd verhalen van de letselschade van een client

 

bloemen shira

JBL&G was ontzettend blij met deze mooie bloemen van een dankbare cliënt die zij heeft geholpen met het claimen van de letselschade

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.