Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Info: Schadevergoeding whiplash

25 juni 2013 Schadeclaim

Info: Schadevergoeding whiplash

Een whiplash (post-whiplash syndroom) kan op verschillende manieren veroorzaakt zijn. In de meeste gevallen is er sprake geweest van een kop-staart botsing in een langzaam rijdende of stilstaande file. Maar ook een val van een trap of een voorwerp dat op het hoofd is gevallen kan leiden tot een whiplash. Uw nek maakt een enorme zwiep waardoor vooral nekklachten en hoofdpijn ontstaan.

Mogelijkheden voor schadevergoeding

Als u het contact-formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om samen te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn om uw schade vergoed te krijgen én om zo snel mogelijk van uw klachten af te komen door middel van de juiste revalidatie. Het advies van JBL&G is geheel vrijblijvend en gratis.

Veroorzaker aansprakelijk stellen

De veroorzaker kunt u, met behulp van JBL&G, aansprakelijk stellen en daarbij een claim indienen voor een schadevergoeding vanwege de whiplash en de daarmee gepaard gaande klachten en gevolgen.

Whiplash tijdens werk

Als de whiplash tijdens het werk is veroorzaakt dan is de werkgever aansprakelijk voor de schadevergoeding voor dewhiplash en de gevolgen ervan. In beide gevallen gaat het om een vergoeding voor materiële en immateriële schade, het zogenaamde smartengeld.

Schadevergoeding bij whiplash

De schadevergoeding bij een whiplash hangt van veel factoren (oa: leeftijd, benodigde hulp, rest capaciteiten, noodzakelijke aanpassingen, medische zorg, reiskosten en smartengeld als compensatie van immateriële schade) af. De hoogte van de totale schadevergoeding vanwege de whiplash wordt per geval berekend met in achtneming van alle relevante informatie en omstandigheden.

Neemt u contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

 

 

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.