Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

No-cure-no-pay letselschade

U hebt letselschade opgelopen en u wilt uw schade verhalen op de wederpartij. U bent op zoek naar iemand die uw zaak op basis van no-cure, no-pay kan behandelen. U overweegt om een no cure no pay letselschadejurist in te schakelen.

Ga niet in zee met een letselschade no cure no pay jurist! Als u dit doet, kan uw schadevergoeding stukken lager uitvallen dan het bedrag waar u eigenlijk recht op hebt. Schakel in plaats daarvan onze letselschadejuristen in. Wij werken helemaal gratis, in uw belang.

U wilt dat uw schade zo volledig mogelijk wordt vergoed. Dan wilt u niet een deel van uw schadevergoeding kwijt zijn aan een no cure no pay jurist. Vul het contactformulier in en wij bellen u dezelfde werkdag nog terug. Wij nemen meteen uw letselschadedossier in behandeling en claimen de hoogste schadevergoeding. Zonder dat daar voor u kosten aan verbonden zijn. Onze cliënten beoordelen ons werk gemiddeld met een 9!

Weet u niet zeker wie de aansprakelijke is in uw letselschadezaak en overweegt u daarom een no cure no pay-regeling? Ook dan kunnen wij u helpen. Neem snel contact met ons op voor een gratis adviesgesprek:

✓ Hogere schadevergoeding dan bij een no cure no pay-constructie;
✓ Gratis juridische hulp en advies voor slachtoffers van letselschade;
✓ Wij nemen uw dossier onmiddellijk in behandeling.

Letselschade opgelopen en wilt u een schadevergoeding claimen? Wij adviseren om geen gebruik te maken van een no cure no pay constructie. Bij een succesvol resultaat, worden de juridische kosten ingehouden op uw schadevergoeding.

Daarentegen rekent ons kantoor, voor slachtoffers, geen kosten, in geen enkel geval. U ontvangt de schadevergoeding direct op uw eigen bankrekening. Wij dienen onze rekening in bij de verzekeraar van de tegenpartij. Klik hier en vertel ons wat er is gebeurd.

Wat is letselschade?

Schade die u oploopt door een ongeval, wordt letselschade genoemd. Hieronder valt materiële schade, dus verwondingen en schade aan spullen, en immateriële schade. Onder het laatste wordt het leed bedoeld dat u is aangedaan: de emotionele schade.

Wat is letselschade no cure no pay?

Bij een letselschade no cure no pay regeling betaalt u pas als uw belangenbehartiger de zaak tot een goed einde heeft gebracht en u een schadevergoeding krijgt. Dit klinkt aanlokkelijk, maar het betekent ook dat u een deel van de schadevergoeding kwijt bent. Niet al uw schade wordt dus vergoed!

Wint een no cure no pay jurist of advocaat uw letselschadezaak, dan mag hij zijn uurtarief tot 200% verhogen. Daarnaast moet u alle directe kosten, als de kosten van medisch adviseurs of letselschadedeskundigen, zelf betalen. De kosten van het letselschadetraject kunnen dus uiteindelijk een flinke hap uit uw schadevergoeding nemen. Bovendien krijgt de jurist in dat geval een percentage van úw schadebedrag uitgekeerd.

Waarom zou ik bij letselschade een no cure no pay jurist inschakelen?

Wanneer u nog niet weet waar de aansprakelijkheid ligt in uw letselschadezaak, dan kan het verstandig klinken om een no cure no pay regeling aan te gaan. Als u geen aanspraak kunt maken op een schadevergoeding hoeft u immers niets te betalen.

Onze letselschadejuristen kunnen dat echter ook voor u uitzoeken! Ligt de aansprakelijkheid bij de wederpartij, dan claimen wij gratis uw schadevergoeding. Kunnen wij uw zaak uiteindelijk niet behandelen? Ook dan brengen we geen kosten in rekening. Hier ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring van.

Gratis juridische bijstand i.p.v. no-cure, no-pay. Klik hier, vertel ons wat er is gebeurd. Wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

U hoeft geen cent te betalen voor juridische hulp bij letselschade

U moet weten dat in Nederland de kosten van juridische bijstand als onderdeel van de totale schadevergoeding worden beschouwd. U hoeft dus geen cent te betalen voor onze juridische hulp!

De vergoeding van onze juristen wordt betaald door de aansprakelijke partij. Hier merkt u niets van. U hebt dus helemaal geen no cure no pay jurist nodig en u kunt uw hele schadevergoeding zelf houden!

Heb ik recht op een schadevergoeding?

Letselschade opgelopen? De aansprakelijke partij is verantwoordelijk voor de gemaakte kosten. Weet u niet zeker of u recht hebt op een schadevergoeding? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Dit gesprek kan telefonisch plaatsvinden, op kantoor of bij u thuis.

Welke schade kan ik vergoed krijgen?

U krijgt alle kosten vergoed die u niet gemaakt zou hebben als het ongeval niet had plaatsgevonden. Onze letselschadejuristen weten precies welke schade u allemaal vergoed kunt krijgen, ook de posten waar u zelf misschien niet aan had gedacht.

Denk aan:

 • Vergoeding van alle behandelingen en hulpmiddelen die u nodig hebt voor uw herstel;
 • Inschakelen van hulp voor bijvoorbeeld het boodschappen doen, schoonmaken, de hond uitlaten of kinderen naar school brengen;
 • Compensatie van verlies aan verdienvermogen (salaris) als u niet meer kunt (over)werken;
 • Kosten die gepaard gaan met reïntegratie naar ander werk;
 • Reiskosten die u maakt naar het ziekenhuis of andere behandelaars;
 • Vergoeding van een al geboekte vakantie die u niet meer kunt maken door uw klachten.

Zoals u ziet hebt u de schadevergoeding hard nodig. Wanneer u kiest voor no cure no pay, bent u een deel van het schadebedrag kwijt. Deze kosten moet u dan uit eigen zak betalen. Schakel daarom één van onze juristen in. Zij helpen u kosteloos aan de maximale schadevergoeding.

Hoe verloopt het traject bij ons?

Onze juristen:

 • Nemen uw dossier snel in behandeling;
 • Hebben persoonlijke aandacht voor u;
 • Hebben ruime ervaring in het succesvol claimen van letselschade;
 • Communiceren helder en proactief;
 • Werken gratis voor slachtoffers van letselschade.

Na het melden van uw schade via het formulier op de site, verloopt het traject als volgt:

 1. Wij bellen u dezelfde werkdag nog terug voor een kennismakingsgesprek.
 2. Wij stellen vast wie aansprakelijk is en sturen een aansprakelijkheidsbrief.
 3. Wij berekenen uw maximale schadevergoeding en claimen die.
 4. Wij vragen een voorschot op de schadevergoeding voor u aan.
 5. U krijgt de schadevergoeding op uw rekening gestort.

Gratis juridische bijstand bij letselschade

Hebt u letselschade opgelopen? Wij claimen de maximale schadevergoeding voor u. In tegenstelling tot een no cure no pay letselschadejurist, brengen wij nooit kosten bij u in rekening.

Word ook één van onze vele tevreden cliënten! Lees ervaringen (bron, onze klantenvertellen pagina):

“Naar aanleiding van uw verzoek [om feedback], kan ik u mededelen dat ik jullie organisatie, aanbeveel bij andere personen. Ben zeer tevreden over de zorgvuldige en correcte afhandeling, op alle punten een 10.”

“U heeft zeker het maximale (en waarschijnlijk zelfs meer) uit de zaak gehaald, daarvoor dank!”

“Ik had eerst niet verwacht dat t allemaal zo goed af zou lopen omdat ik dacht oh weer zo een instantie die toch niks doen maar integendeel JBL&G heeft GOED werk geleverd jullie mogen blij zijn met zo’n jurist in dienst. Ik raad ook iedereen aan om na een ongeval met jullie in contact te komen.”

Neem vandaag nog contact op voor gratis hulp bij letselschade

Overweegt u een no cure no pay constructie voor de afhandeling van uw letselschade? Neem in plaats daarvan contact met ons op! U hoeft bij ons nooit iets te betalen. Wij gaan wél altijd voor de hoogste schadevergoeding.

Vul het formulier in en vertel ons uw schade. Wij bellen u op voor een gratis adviesgesprek: dit verplicht u tot niets. Ook als u besluit om door ons uw belangen te laten behartigen, doen wij dit kosteloos.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.