Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade door kettingbotsing

25 januari 2015 Auto ongeluk

Letselschade door kettingbotsing

Door de gladheid van de afgelopen dagen neemt de kans op het ontstaan van een kettingbotsing toe. De gevolgen van een kettingbotsing kunnen zeer ernstig zijn.

Bent u het slachtoffer van een kettingbotsing en vraagt u zich af of u recht heeft op een schadevergoeding?

Vul het contactformulier in en een ervaren jurist neemt vandaag nog telefonisch contact met u op om uw zaak vrijblijvend en geheel gratis te bespreken.

Letsel als gevolg van een kettingbotsing

De meest voorkomende klachten na een kettingbotsing zijn:
• Nekklachten
• Hoofdpijnklachten
• Duizeligheid
• Pijn in de schouders
• Misselijkheid
• Concentratiestoornissen

Wat te doen na een kettingbotsing met letsel?

  • Zorg ervoor dat het schade-aanrijdingsformulier naar waarheid wordt ingevuld en dat ook de tegenpartij het formulier ondertekend. Indien mogelijk: maak een foto van het formulier als bewijs. Zo kan de tegenpartij later niet nog dingen toevoegen aan het formulier.
  • Bezoek dezelfde dag nog een huisarts. Probeer dezelfde dag , of anders een dag later, een bezoek aan uw huisarts af te leggen. Hij kan u vertellen hoe u het beste met uw klachten om kunt gaan, om de klachten zo snel mogelijk te laten doen afnemen. Ook kan hij u pijnstillers voorschrijven, wanneer dit noodzakelijk is.
  • Houdt de schade bij. Houdt in een schriftje of op uw computer bij wat uw schade is. Vooral bij achterop aanrijdingen waarbij meerdere auto’s zijn betrokken, kan het lange tijd duren voordat de aansprakelijke partij bereid is uw schade te vergoeden.
  • Veel van uw schadeposten bent u na enige tijd vergeten.

Rechtsbijstandsverzekeraar en achterop aanrijding

Veel rechtsbijstandsverzekeraars nemen uw zaak in behandeling. Maar de ervaring leert dat wanneer de (juridische) discussie wat ingewikkeld gaat worden, zij niet echt hard meer voor u lopen.

Stap vandaag nog over!

Neem contact met ons op en wij vragen vandaag nog uw dossier bij uw vorige belangenbehartiger op. Uiteraard kunnen onze juristen niet garanderen dat zij de schade eerder vergoed krijgen, of dat zij voor u een rechtvaardiger schadebedrag kunnen claimen. Maar in de meeste gevallen is dat wel het geval!

Wat moet u doen als u niet tevreden bent over uw rechtsbijstand:
1. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met u op
2. Bespreek uw zaak uitgebreid en vrijblijvend met één van onze juristen
3. Wanneer u wilt overstappen zenden wij u een machtiging
4. Daarmee vragen wij uw dossier op bij uw rechtsbijstandsverzekeraar
5. Zodra wij uw dossier hebben ontvangen, pakt onze jurist de zaak kordaat op en zal deze ervoor zorgen dat u in elk geval snel een voorschot op uw schade zult ontvangen.

Juridische hulp bij kettingbotsing

De juridische hulp bij letselschade die de juristen van JBLG verstrekken bij een verkeersongeval door een kettingbotsing is geheel gratis, er zitten geen addertjes onder het gras. U krijgt dit ook altijd schriftelijk van ons bevestigd.

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.