Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Directiewissel bij JBL&G

4 mei 2017 JBL&G

Directiewissel bij JBL&G

AMSTERDAM – Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht in Amsterdam heeft een nieuwe directie. Mr. Frederik Lieben is na een aantal jaren als jurist en manager benoemd tot commercieel directeur/COO.

Oprichter mr. Yvonne Hooijenga van JBL&G heeft zich uit de directie teruggetrokken, maar blijft betrokken als adviseur. Zij speelt nu een grote rol bij de oprichting van een nieuw Medisch Advies Bureau. Ook is zij onlangs benoemd tot juridisch adviseur bij de Landelijke Organisatie Verkeersslachtoffers.

De directiewissel en de komst van het MAB werden gevierd met een groot feest in het hoofdkantoor aan het IJsbaanpad in Amsterdam. Onder de circa 130 gasten waren directeuren van andere letselschadekantoren, advocaten, medici, assurantietussenpersonen, arbeidsdeskundigen en natuurlijk de eigen medewerkers.

JBL&G is sinds de oprichting in 2011 gegroeid naar ruim veertig personeelsleden. De omzet steeg het afgelopen boekjaar opnieuw met 70 procent, net als het jaar daarvoor. Het kantoor biedt gratis juridische bijstand en advies bij letselschade.

Naast COO Frederik Lieben bestaat de directie nu uit eigenaar en CEO Stefanie du Maine en CQO Thalia Albracht.

Directiewissel

Eigenaar/CEO Stefanie du Maine van JBL&G spreekt haar gasten en medewerkers toe. Rechts van haar de nieuwe COO Frederik Lieben.

Voor meer foto’s: ons album op Facebook.

Het Parool

Schademagazine

 

 

Terug naar overzicht

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.