Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Succesvol 2016 voor JBL&G: opnieuw 70% omzetgroei

21 februari 2017 Algemeen

Succesvol 2016 voor JBL&G: opnieuw 70% omzetgroei

Letselschadekantoor JBL&G kijkt terug op een goed jaar en een uitstekend eerste lustrum. De omzet steeg vorig jaar met 70% ten opzichte van 2015. Ook in dat jaar groeide de omzet met 70% ten opzichte van het voorgaande jaar. Het aantal medewerkers nam sinds 2013 toe van vijf naar veertig.

Kwaliteit voorop

Het jonge kantoor, dat in 2011 werd opgericht door mr. Yvonne Hooijenga, heeft de afgelopen jaren een flinke groeispurt doorgemaakt. Zij startte het kantoor omdat zij écht wat wilde betekenen voor letselschadeslachtoffers. Er écht voor slachtoffers zijn, met de hoogste kwaliteit en zorg, terwijl de hulp voor cliënten kosteloos is: dat is de filosofie waarop het kantoor is gebouwd. Toen haar dochter Stefanie du Maine het – toen nog kleine – kantoor in 2013 aankocht, heeft ook zij haar focus altijd eerst op het waarborgen van de kwaliteit gehad, en daarna pas op de groei. Met de hoge kwaliteit bleek de groei echter vanzelf te komen: in 2013 en 2014 kon JBL&G een omzetstijging noteren van respectievelijk 127% en 110%.

Persoonlijke aandacht

Aangezien het aantal zaken nog steeds een immer stijgende lijn laat zien en het kantoor bovendien met nieuwe partijen gaat samenwerken, verwacht JBL&G ook in 2017 een mooie omzetgroei te bewerkstelligen. Stefanie du Maine: “Om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen is het natuurlijk essentieel om de praktijken van de juristen kleinschalig te houden, zodat persoonlijke aandacht en een vlotte behandeling van de zaak gegarandeerd blijven.”

Van 5 naar 40 medewerkers

Om het steeds groeiende cliëntenbestand bij te kunnen houden, is het aantal medewerkers dan ook flink toegenomen. Waar er eind 2013 nog maar vijf personen werkzaam waren voor JBL&G, verdubbelde dit aantal al in 2014. Inmiddels telt het kantoor, met een hoofdvestiging in Amsterdam, veertig medewerkers.

Benieuw geworden naar JBL&G? Lees meer over Werken bij JBL&G, bekijk onze Vacatures, of kom meer te weten over onze Filosofie

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.