Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Info: Via brief aansprakelijk stellen van uw wederpartij

25 juni 2013 Algemeen

Info: Via brief aansprakelijk stellen van uw wederpartij

Wanneer u een ongeval is overkomen moet u de tegenpartij aansprakelijk stellen. In de meeste gevallen is het goed om dit schriftelijk te doen.

Advies van JBL&G is gratis

Als u het contact-formulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om samen te kijken wat voor brief u moet verzenden. Het advies van JBL&G is geheel vrijblijvend en gratis.

Tegenpartij aansprakelijk stellen

Als er sprake is van aan u toegebrachte schade kunt u de ander mondeling aansprakelijk stellen, maar schriftelijk maakt het formeler. U kunt via een brief de tegenpartij aansprakelijk stellen.
JBL&G kan deze brief voor u verzenden wanneer u dit wenst.

Wat staat er in zo’n brief?

In deze brief voor het aansprakelijk stellen van de schade moeten een paar zaken goed beschreven zijn. De toedracht van de gebeurtenis waarbij de schade is ontstaan. De aard en een inschatting van het bedrag van die schade. Maar ook de reden waarom men vindt dat de tegenpartij aansprakelijk is voor de geleden schade. Het is voor slachtoffers van een ongeval belangrijk dat de aansprakelijkheid zo spoedig mogelijk wordt erkend. Daarom is het belangrijk een goede brief op te stellen.

Opstellen aansprakelijkheidsbrief

JBL&G kan u helpen met het opstellen van deze brief voor het aansprakelijk stellen van de wederpartij. Neemt u contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Terug naar overzicht

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.