Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Maak ook een verdiepingsslag met JBL&G’s Masterclass!

16 juni 2016 JBL&G

Maak ook een verdiepingsslag met JBL&G’s Masterclass!

Afgelopen vrijdag was het heugelijke moment daar: de eerste Masterclass van JBL&G was een feit! Onze letselschadejuristen Lex Neumann en Daniëlle van Schayk brachten de studenten, van studievereniging Elsa Utrecht, de fijne kneepjes van het letselschadevak bij. Gevolgd door een interessante casus waarbij de studenten gezamenlijk moesten bepalen wie aansprakelijk gesteld kon worden voor het betreffende ongeval. Een leerzame middag die werd afgesloten met een gezellige borrel, want na een middag hard werken is er bij JBL&G ook ruimte voor de nodige ontspanning!

De Masterclass is een nieuw initiatief van JBL&G om studenten te laten zien hoe een letselschadeproces in zijn werk gaat en wat je als letselschadejurist allemaal tegenkomt. Onze juristen Masterclass Elsamaken elke dag ten slotte mee hoe variërend de zaken zijn, maar voor veel studenten van de universiteiten en hogescholen is dat vaak een groot raadsel. Daarom geeft JBL&G deze studenten graag een ‘kijkje in de keuken’, met als resultaat dat de studenten de verdiepingsslag kunnen maken waar zij zo hard naar op zoek zijn.

Onderwijs op letselschadegebied stimuleren

De masterclass is, naast de scriptieprijs, het tweede initiatief van JBL&G om het onderwijs op het gebied van letselschade te stimuleren. Tijdens sollicitatiegesprekken met potentiële juristen en stagiaires komt nog te vaak naar voren dat er weinig tot geen aandacht wordt besteed aan letselschade tijdens de studie, terwijl er toch een groot aantal studenten is dat zich hier verder in wil specialiseren. JBL&G wil dit veranderen en draagt graag haar steentje bij om het recht rondom letselschade wat meer in the picture te spelen bij universiteiten.

De 14 leergierige rechtenstudenten van studievereniging Elsa maakten er samen met de juristen een mooie en leerzame middag van. Hierna werd onder het genot van een wijntje de middag besproken en was er uitgebreid tijd voor de studenten om van alles te vragen aan het JBL&G team. Juist op borrels komen de leukste verhalen naar voren, en dat is bij JBL&G niet anders. Benieuwd hoe de dag eruit zag? De dames van Elsa maakten de nodige kiekjes voor hun social media!

Masterclass ElsaStage bij JBL&G

JBL&G is blij met de leuke reacties van de groep studenten en kijkt uit naar een nieuwe lichting die weer vol enthousiasme begint aan JBL&G’s Masterclass! Je weet ten slotte nooit waar zo’n dag op uitloopt. Wij hebben naar aanleiding van vrijdag de eerste CV’s en motivatiebrieven mogen ontvangen van potentiële stagiairs die niet kunnen wachten om zich nog meer te verdiepen op het gebied van letselschade. En dat kunnen wij bij JBL&G alleen maar toejuichen!

Ook deelnemen aan een masterclass?

Ben jij met je studievereniging, commissie of andere leuke club ook op zoek naar een inspirerende en leerzame middag, waarbij je een kijkje krijgt achter de schermen bij een van de grootste en meest toonaangevende letselkantoren van Nederland? Neem dan contact op met onze Communicatie Manager via communicatie@jblg.nl of bel naar 020-2194047. Wij zijn er klaar voor!

Uitreiking JBL&G Scriptieprijs

Aanstaande vrijdag wordt op het kantoor van JBL&G nog een feestje gevierd. Kirsten Maes, de gelukkige winnaar van de Scriptieprijs 2016, neemt dan de felbegeerde cheque van maar liefst €1.000,- in ontvangst! Dit heugelijke feit wordt gevierd met familie en vrienden evenals het gehele JBL&G team. Hou onze social media goed in de gaten en like onze Facebook pagina om als eerste de foto’s te zien van deze gezellige dag!

Masterclass Elsa

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.