Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade kennis opdoen in Rome

11 april 2014 Cursus

Letselschade kennis opdoen in Rome

Rome werd niet in één dag gebouwd, maar onze kennis evenmin. Als letselschadejurist dien je altijd op de hoogte te blijven van de laatste jurisprudentie; de belangrijkste uitspraken die rechters doen die van belang zijn voor je cliënten. Daarom volgen de letselschadejuristen die voor JBL&G werken regelmatig een intensieve cursus op het gebied van letselschade en gezondheidsrecht.

Letselschadecursus

Meestal zijn deze cursussen over een paar dagen verspreid in Nederland, maar afgelopen week vertrokken we voor een vierdaagse cursus van Kerkebosch naar het prachtige Rome. Daar kregen we les over alle ‘ins en outs’ en actualiteiten in letselschadezaken. Zo vertelde Armin Vorsselman ons over whiplashletsel en kregen we van rechter Diederik Wachter les over de werkgeversaansprakelijkheid. Van Chris van Dijk kregen we verdieping over proportionele aansprakelijkheid, en Arvin Kolder bracht ons op de hoogte van de laatste sport en spel jurisprudentie.

Ervaringen uitwisselen

Een intensieve reis, waar we ontzettend veel geleerd hebben. En daarnaast was er natuurlijk de kans om ’s avonds heerlijk door Rome te slenteren, te genieten van de prachtige omgeving en ervaringen uit te wisselen met andere letselschadejuristen.

 

Rome

Terug naar overzicht

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.