Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade door de storm?

5 december 2013 Algemeen

Letselschade door de storm?

Verkeersongeval

Wanneer u een verkeersongeval is overkomen doordat u of een andere weggebruiker door de storm de macht over het stuur kwijtraakte is het wellicht mogelijk om uw letselschade als gevolg van dit verkeersongeluk te verhalen op een aansprakelijkheidsverzekeraar.

Schuld van een ander

Dit is zeker het geval wanneer uw tegenpartij als gevolg van de harde wind in de problemen is gekomen en uw auto door bijvoorbeeld een uitwijk manoeuvre van de tegenpartij  door deze auto is geraakt. U kunt als gevolg van dit verkeersongeval aanzienlijke letselschade lijden. Wanneer u wenst dat ons kantoor dit gratis voor u gaat uitzoeken, neemt u dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

Schade na een verkeersongeval

Voor een overzicht van de letselschade die u kunt claimen nadat u een verkeersongeval is overkomen, verwijzen wij u graag naar deze pagina. Hier kunt u alles lezen over de verschillende schadeposten welke u kunt oplopen en vergoed kunt krijgen na een verkeersongeval dat de schuld is van een ander.

SVI en verkeersongeval

Heeft u zelf een SVI verzekering (let op: dit is iets anders dan een OIV) afgesloten, dan kunt u ook uw letselschade vergoed krijgen door uw eigen verzekeraar. Zelfs wanneer het ongeval geheel uw eigen schuld was! Ook in dat geval kunnen wij u gratis bijstaan bij het claimen van uw letselschade!

Letselschade door afgewaaide dakpannen

Wanneer u een dakpan op uw hoofd krijgt (of iets anders dat normaliter aan een huis vast hoort te zitten) kunt u uw schade eigenlijk altijd verhalen op de eigenaar van het pand. Laat onze juristen u hierbij gratis bijstaan en u weet zeker dat u uw letselschade in alle redelijkheid en volledig vergoed zult krijgen.

Vul het contactformulier in wanneer u zo ongelukkig bent geweest letselschade door de storm te hebben opgelopen. Wij helpen u!

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.