Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Info: Juridisch hulp nodig

27 juni 2013 Algemeen

Info: Juridisch hulp nodig

Er zijn veel situaties te bedenken waarin mensen juridisch hulp nodig zijn. Bij een scheiding, onterecht ontslag, grote aankoop, letselschade, wanbetalers, bedrijfsongeval, medische fouten, schending van de privacy etcetera.

Juridisch advies

De kans bestaat om een keer verwikkeld in een conflict te raken of schade dan wel letsel te ondervinden. Voor elke gebeurtenis of omstandigheid zijn er in Nederland erg veel regels en wetten. Een jurist weet alles van deze regels en wetten en kan u bijstaan wanneer u de juiste juridische hulp nodig heeft en voor het beste juridische advies.

JBL&G

Iedereen heeft recht op juridische hulp. U kunt via verschillende wegen juridisch hulp verkrijgen. Via het juridisch loket, bij de gemeente, via een rechtsbijstandverzekering of bij een gerenommeerd juridisch adviesbureau zoals JBL&G.

Gratis

JBL&G verstrekt gratis juridisch advies.

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.