Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Info: Juridisch adviesbureau inschakelen

25 juni 2013 Algemeen

Info: Juridisch adviesbureau inschakelen

Als er sprake is van juridische problemen dan kan het belangrijk zijn om uw belangen door een bekwaam iemand te laten behartigen. Dat kan door het inschakelen van een advocaat of jurist van een juridisch adviesbureau. Bij zakelijke of particuliere geschillen zorgt deze deskundige ervoor dat u meer kans maakt om te krijgen waar u recht op heeft. Dat kan door het geven van advies, helpen bij het opstellen van schriftelijk materiaal of het daadwerkelijk bijstaan voor een rechtbank.

Verzekerd van goede rechtshulp

Op het moment dat u een juridisch adviesbureau inschakelt bent u verzekerd van de beste rechtshulp. JBL&G werkt alleen voor slachtoffers van letselschade en brengt bij het slachtoffer geen kosten in rekening. De medewerkers waken ervoor dat de behandeling van uw zaak vlot verloopt.

Second opinion

Als u twijfelt of uw huidige juridische adviesbureau dan wel belangenbehartiger zich voldoende voor uw zaak inzet kunt u het juridisch adviesbureau JBL&G ook inschakelen voor het uitvoeren van een second opinion. Zij bekijken uw dossier kosteloos en bespreken hun bevindingen met u.

Schade verhalen op tegenpartij

Met JBL&G heeft u een bekwaam juridisch adviesbureau voor u aan het werk. De juristen doen er alles aan om de volledige schade op de tegenpartij te verhalen. Neemt u contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Terug naar overzicht

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.