Notice: Undefined offset: 0 in /home/yh16100746/juridischbureauletselschade.nl/wp-content/themes/jblg/single-team.php on line 4

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Rowena Riemersma

Hoofd Secretariaat

Rowena Riemersma

Rowena Riemersma

Hoofd Secretariaat

Over Rowena

Rowena Riemersma heeft in 2017 haar bachelor Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam behaald. Tijdens haar opleiding heeft zij ervaring opgedaan bij Leerplicht en merkte toen dat haar passie ligt bij het bieden van hulp aan mensen die het op dat moment nodig hebben, maar het niet alleen kunnen. Om deze reden is zij nu werkzaam bij JBL&G. Hier kan zij slachtoffers helpen met het zo soepel mogelijk laten verlopen van hun herstelproces. Dit doet zij door de juristen te ondersteunen bij hun werkzaamheden. Zij vindt het belangrijk dat de cliënt altijd voorop staat, waardoor ze goed op haar plek zit bij JBL&G.

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.