Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

JBL&G doet als eerste belangenbehartiger mee aan Voogd Open

10 juni 2016 JBL&G

JBL&G doet als eerste belangenbehartiger mee aan Voogd Open

Voogd en Voogd organiseert elk jaar een charity golftoernooi, om geld bijeen te brengen voor het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. Dit vinden we zo’n goed initiatief, dat we direct informeerden of we ook mee zouden mogen doen. Als belangenbehartigers die enkel voor slachtoffers opkomen, en ook nog eens zonder  relaties met
verzekeraars, was JBL&G natuurlijk een beetje een vreemde eend in de bijt. Gelukkig stelde de directie ons idee zeer op prijs, dus reisden vier afgevaardigden naar het mooie Zeeland af om de eer van JBL&G op de golfbaan te verdedigen.

Met een dertiende plek weet ik niet of dát nou echt is gelukt, maar een prachtige dag was het wèl! Stralende zon, een piekfijne baan, gezellige collega’s en een goede sfeer onder alle deelnemers. Dat aan het einde van de dag ook nog bleek dat er meer dan 100.000 euro is opgehaald voor het goede doel, is natuurlijk helemaal fantastisch!

De baanPutten Frederik en Lex Neumann

Het bijzondere golftoernooi werd gehouden op Golfclub Grevelingenhout, in het Zeeuwse Bruinisse. Bruinisse mag dan een klein vissersplaatsje zijn, de golfclub is groots. Daar waren we als Amsterdammers best een beetje jaloers op. De baan heeft een A-status en waarschijnlijk de leukste marshall die je op een baan kan tegenkomen; hij reed met saucijzenbroodjes rond en had de mooiste verhalen.

Het toernooi

HaringDe wedstrijd werd gespeeld volgens het Texas Scramble principe. Dit houdt in dat elke team van vier spelers, steeds de beste bal mag kiezen om mee verder te spelen. Dit klinkt als een makkie, maar toen bij één hole drie ballen in het water eindigden en de vierde onvindbaar in de bossen terechtkwam, bleek het toch niet zo makkelijk als gedacht.

Maar gelukkig was er tussen al dat harde werken en ballen-zoeken door ook nog tijd voor ontspanning. Onze favoriete break was die met champagne en haring… Waarna het gelijk een stuk beter ging! Wie weet doen we het volgend jaar, wanneer de tiende editie van de Voogd Open gaat plaatsvinden, een stukje beter. We hebben in ieder geval nog even de tijd om flink te oefenen. We kijken nu al uit naar de lustrum editie!

Golfen bij JBL&G

Omdat we ontspanning tussen al het harde werken door erg belangrijk vinden bij JBL&G, stimuleren we graag dat onze medewerkers gaan golfen. Want hoe kun je beter even helemaal tot rust komen na een intensieve dag, dan lekker een balletje slaan?

Daarom krijgen al onze medewerkers de kans binnenkort hun GVB te halen. Wie weet wie er volgend jaar dus gaan meedoen aan de Voogd Open!

Team JBL&G

 

 

Champagne

 

Bloemen

 

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.