Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Het nut van een belangenbehartiger bij letselschade

2 september 2013 JBL&G

Het nut van een belangenbehartiger bij letselschade

Na een verkeersongeval is je lichamelijke toestand even het meest belangrijk. Kom ik er ongeschonden uit en houd ik er geen blijvend letsel aan over? Vanzelfsprekend is dit de eerste logische afweging die men maakt kort na het ongeval. Maar hoe gaat het met het slachtoffer als we enkele weken, maanden of zelfs jaren verder zijn? Is het lichamelijke leed voorbij? En zijn je persoonlijk belangen juist behartigd? Heb je uiteindelijk gekregen waar je recht op hebt?

Vragen na het ongeluk

Na het ongeluk kom je plotseling in een wereld terecht waarin je totaal onbekend bent. Je loopt tegen vragen op. Je stuit op zaken die je niet duidelijk zijn. En je moet beslissen over kwesties waar je nimmer over hebt nagedacht. Hoe pak je dat aan? Moet ik dat helemaal in mijn eentje doen? Of is het wellicht beter dat een belangenbehartiger me helpt in dit oerwoud van regeltjes en wettelijke bepalingen?

Kleine lettertjes en letselschade

Het valt niet altijd mee je weg te vinden in een onbekende wereld, zeker niet als het de wereld van letselschade is. De regeltjes en de kleine lettertjes maken het voor een slachtoffer tot een schier onmogelijke taak te achterhalen waar je precies recht op hebt. Een belangenbehartiger kent de ins en outs en geeft u advies over alle rechten en plichten die u als slachtoffer heeft. Op deze wijze kan men de benodigde tijd besteden aan zichzelf en aan het eventuele genezingsproces. Stel toch voor dat je na al dat lichamelijke leed je ook nog druk moet maken over een eventuele schadevergoeding.

Lees de recensies en ervaringen van andere slachtoffers op het internet

Wilt u ervan verzekerd zijn dat u de juiste juridische ondersteuning krijgt bij het verhalen van uw letselschade?  Lees de recensies van onze cliënten.

Neem contact met ons op en u weet zeker dat uw belangen zorgvuldig worden behartigd.

Terug naar overzicht

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.