Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Even voorstellen

11 mei 2016 JBL&G

Even voorstellen

Onze nieuwste aanwinst: Karin van den Akker

Vorige week hebben wij weer een nieuw talent mogen verwelkomen op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Deze vrolijke verschijning is vorige week begonnen als juridisch medewerker en kan niet wachten om de fijne kneepjes van het letselschadevak te leren! De hoogste tijd om Karin aan jullie voor te stellen.

Studie

Al tijdens haar studie vond Karin aansprakelijkheid en letselschade erg uitdagende rechtsgebieden. Vakgebieden waar ze zich graag verder in wilde verdiepen. Juist omdat elke letselschadezaak weer anders is en elke betrokkene anders reageert. Gedurende haar stages merkte ze dat het puzzelen met aansprakelijkheidsvraagstukken haar inspireerde en aanspoorde om nog dieper in de materie te duiken.

Naast het feit dat ze sterk geboeid is door aansprakelijkheidsvraagstukken vindt ze het fijn dat het ook een rechtsgebied is waar je echt wat voor een ander kan betekenen. Iemand die letselschade heeft opgelopen heeft tenslotte al genoeg aan zijn hoofd en wil geen uren bezig zijn met moeilijke juridische vraagstukken. Het geeft haar voldoening om deze mensen verder te kunnen helpen.

Vrijwilligerswerk

Dat Karin graag andere mensen helpt blijkt ook uit haar nevenactiviteiten. Zo heeft ze meegewerkt aan een project van Stichting Mara waar ze het hele jaar geld inzamelde voor twee medische en educatieve projecten in Albanië en Bosnië. Aan het eind van het jaar reed ze, in een busje vol spullen voor een klein schooltje en benodigdheden voor een lokaal ziekenhuis, richting de Balkan om het rond te brengen.

Daarnaast volgde ze in 2015 een intensieve training aan de Summer School on Health Law and Ethics. Hier werkte ze nauw samen met mensen over de hele wereld die een andere kijk hebben op het gezondheidsrecht. Landen als Macedonië of China kijken anders naar het gezondheidsrecht, omdat goede gezondheidszorg in deze landen minder vanzelfsprekend is dan in Nederland.

Waar Karin tot nu toe het meest trots op is, is haar vrijwilligerswerk bij stichting Stil. Een organisatie die zich inzet voor uitgeprocedeerde vluchtelingen en migranten. Want mensen zonder verblijfspapieren kunnen niet rechtmatig werken, geen bijstand aanvragen en zich niet verzekeren. Juist deze mensen, die vaak moeten overleven in barre omstandigheden, hebben hulp het meeste nodig.

Karin bij JBL&G

Dat Karin een goede match is voor JBL&G blijkt al snel wanneer ze vertelt dat ze het belangrijk vindt om het slachtoffer op de eerste plek te zetten en zaken grondig uitzoekt. Dus kwaliteit boven kwantiteit. Een visie die haarfijn aansluit bij de filosofie van JBL&G. Want wij vinden het verwerpelijk dat er nog steeds letselschadekantoren zijn die veel geld verdienen ten koste van de cliënten.

Via deze weg willen wij Karin hartelijk welkom heten en zijn erg benieuwd naar haar ontwikkelingen binnen team JBL&G!

Leuke weetjes die je niet wilt missen

  • Karin wordt enorm blij van de geur van vers gemaaid gras of verse bloemen,
  • heeft een kleine Tony Chocolonely verslaving,
  • houdt enorm van wielrennen (toegegeven: het liefst met mooi weer),
  • je mag haar wakker maken voor een broodje kroket met extra mosterd
  • en van onrechtvaardigheid gaan haar haren overeind staan!

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.