Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Binnenkort opent JBLG nieuw kantoor in Amsterdam!

4 februari 2015 JBL&G

Binnenkort opent JBLG nieuw kantoor in Amsterdam!

Vanwege de enorme groei sinds de oprichting van JBLG, is het tijd geworden voor een groter pand in Amsterdam. We hebben het perfecte kantoor gevonden in Pand Zuid: aan de Zorgboulevard in Amsterdam Zuid.

Opening

U kunt JBL&G vanaf april vinden in ons nieuwe kantoor, gelegen aan het IJsbaanpad nummer 9 in Amsterdam. Bent u letselschadeslachtoffer en bent u op zoek naar gratis juridische hulp? Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek, kunt u hier uw contactgegevens achterlaten.

Locatie

Het kantoor ligt in Oud Zuid, vlakbij de Ringweg A10 en de Zuidas. Door de vele tram- en bushaltes in de buurt is het kantoor goed te bereiken met het Openbaar Vervoer, maar er zijn natuurlijk ook (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar voor onze cliënten.

Maatschappelijk ondernemen

Met het betrekken van Pand Zuid heeft JBL&G niet alleen het perfecte kantoorpand gevonden, we steunen hiermee ook de Jeugdzorg. De eigenaar van Pand Zuid is een stichting welke ten doel heeft de Jeugdzorg financieel te ondersteunen. De huuropbrengsten van het pand worden ingezet voor verschillende projecten in de Jeugdzorg, zoals het ontwikkelen van nieuwe behandelmethodieken en het scholen van personeel.

 

Kantoor JBLG

 

 

 

 

 

 

 

 

1780069_262521880583695_344267663_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC3144

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1962538_262478570588026_974893602_o

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.