bedrijfsongeval, bouwvakker met hijskraan

Verwondingen opgelopen door ongeluk op het werk

Wanneer u het slachtoffer bent van verwondingen door een ongeluk op het werk kunnen onze zeer ervaren juristen u gratis helpen. Zij stellen voor u de wederpartij aansprakelijk en eisen uw schade op. Ons kantoor doet dit geheel gratis! De schade die wij verhalen, wordt in zijn geheel aan u uitbetaald.

Wat kunt u doen na een ongeval op het werk?

De meest voorkomende verwondingen na een bedrijfsongeval zijn kneuzingen, snijwonden en botbreuken. Deze verwondingen kunt u oplopen door een ongeval op het werk. Lees hier wat u moet doen bij een bedrijfsongeval.

  • Soorten verwondingen/letsel
  • Wat te doen bij een verwonding/letsel?
  • Is de werkgever aansprakelijk bij een bedrijfsongeval?
  • Schadeclaim/schadevergoeding

Soorten verwondingen / letsel

Voorkomende klachten en verwondingen zijn breuken aan de schouder, arm, heup, been, voet en handletsel. (botbreuken, kneuzingen, etc.) U kunt gratis contact met ons opnemen voor meer informatie over het door u opgelopen letsel en of u uw schade kunt verhalen.

Wat te doen bij een verwonding of opgelopen letsel?

Wat te doen bij letselschade na een bedrijfsongeval? Bezoek zo snel mogelijk uw huisarts of een andere behandelend arts. Het is van belang dat u een arts bezoekt omdat hiermee kan worden bewezen aan de wederpartij dat uw klachten het gevolg zijn van het ongeval.

Is de werkgever aansprakelijk voor de opgelopen verwondingen?

De kans dat de werkgever aansprakelijk is bij een bedrijfsongeval is groot. De werkgever heeft namelijk een zorgplicht tegenover haar werknemers. Werkgevers schieten vaak te kort in de zorgplicht, waardoor zij alsnog aansprakelijk zijn voor letselschade. Er is niet gauw sprake van eigen schuld of opzettelijke roekeloosheid bij een werknemer.

Neem vandaag nog contact op!

Wilt u weten of uw werkgever in uw situatie aansprakelijk is? Neem nu telefonisch contact met ons op. Onze ervaren letselschadejuristen kunnen u gratis informatie verschaffen en helpen bij het verhalen van uw schade.

Dien een schadeclaim in bij uw werkgever

De door u opgelopen schade kunt u verhalen op de tegenpartij. Bij de meeste bedrijfsongevallen hebt u recht op een schadevergoeding voor de kosten en smartengeld. Wilt u weten welke schade u kunt verhalen op uw baas? Vul het contactformulier in en wij nemen vaak dezelfde dag contact met u op.

Welke stappen moet u ondernemen als u een verwonding heeft na een bedrijfsongeval?

  • Bezoek uw huisarts
  • Stel uw werkgever aansprakelijk
  • Schakel juridische hulp in
  • Claim uw schade

Uw werkgever dient de schade te vergoeden

Het komt heel vaak voor dat een werknemer letselschade oploopt tijdens het werk. U kunt uw baas hiervoor aansprakelijk stellen. De wederpartij zal uw schade moeten vergoeden.

Vaak heeft uw werkgever een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten, zodat u geen slechte verstandhouding zult krijgen met uw baas wanneer u hem aansprakelijk stelt. Wij doen dat met u in goed overleg om geen (extra) problemen te krijgen met uw baas.

Vaak heeft uw werkgever ook een collectieve ongevallen verzekering afgesloten. Ook hieruit kunt u soms een vergoeding ontvangen.

Laat u niet wijsmaken dat u geen recht heeft op een schadevergoeding omdat u misschien zelf even niet goed oplette! In de wet is bepaald dat in Nederland ook in dat geval de werkgever moet opdraaien voor uw schade.

Erkenning

Bedrijfsongevallen zijn soms moeilijk voor een leek om ze erkend te krijgen. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij kijken of wij u kunnen helpen uw schade zo snel mogelijk erkend te krijgen. Immers, pas na erkenning wordt uw schade vergoed!

Neem contact op!

Ons kantoor kan u juridisch bijstaan om uw schade te verhalen. Wij zorgen er persoonlijk voor dat u zo snel mogelijk een maximale schadevergoeding ontvangt. Schakel ons vandaag nog in.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.