Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Als letselschadeslachtoffer krijgt u helaas vaak veel met het ziekenhuis te maken. Vaak omdat u direct naar het ongeval naar het ziekenhuis moest, maar wellicht ook later een aantal keer. Voor checks, nieuwe operaties, de orthopeed, de plastisch chirurg, psycholoog etc.

Herstel door een goede behandeling

Dit is natuurlijk heel vervelend, maar hopelijk ziet u het ziekenhuis na verloop van tijd ook als een plaats van herstel. Als het goed is doen zij er alles aan om u weer de oude te krijgen. Naast alle behandelingen die u in het ziekenhuis krijgt, is het ziekenhuis ook een belangrijke bron van informatie voor het letselschadetraject. Uw letselschade advocaat heeft uw medisch dossier nodig om aan te kunnen tonen dat u klachten heeft overgehouden aan het ongeval.

Medische informatie opvragen na een ongeval

Uw letselschadejurist zal, alleen met uw goedkeuring natuurlijk, medische informatie opvragen.

  • Deze informatie wordt overlegd met de medisch adviseur.
  • Het medische aspect is in een letselschadezaak immers heel belangrijk.
  • Deze bepaalt of uw klachten daadwerkelijk het gevolg zijn van het ongeval, en in hoeverre uw klachten u beperken in het dagelijks leven.

Tegenpartij is vaak optimistischer over uw herstel dan reëel is

De tegenpartij wil dit namelijk nog wel eens wat rooskleuriger inschatten dat u dat doet. Maar de verzekeraar van de tegenpartij heeft geen idee hoe u zich voelt, en wat u nog wel en niet kunt doen. Daarom is medische informatie zo belangrijk. Daarmee kunnen wij uw schadeclaim goed onderbouwen.

Medisch adviseur letselschade

De medische informatie wordt beoordeeld door onze eigen medisch adviseur. Hij kan zien of de klachten door het ongeval komen en of u rustig kunt afwikkelen, of dat u toch nog bedacht moet zijn op klachten in de toekomst.

Neem contact op voor gratis juridische bijstand

Letselschade?

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u deze schade claimen? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag. Wij verzamelen de medische informatie en gebruiken deze voor het onderbouwen van de schadeclaim. Wij doen dit altijd geheel kosteloos.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.