Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridische stage letselschade

Wil jij in de leerschool bij JBL&G?

Pak dan je kans om stage te lopen bij één van de meest toonaangevende letselschadekantoren van Nederland. JBL&G is een jong en dynamisch kantoor in Amsterdam Zuid dat gratis hulp biedt aan letselschadeslachtoffers. Gedurende deze uitdagende, leerzame en vooral leuke juridische meewerkstage krijg je te maken met verschillende aspecten van het letselschadeproces. Daarnaast is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, wat gebeurt door middel van maandelijkse incompany trainingsdagen, wekelijkse review- en jurisprudentiemomenten, intensief contact met de juristen en de mogelijkheid om mee te gaan op cliëntbezoek.

Team

Het team van JBL&G bestaat uit ruim dertig gedreven, betrokken en deskundige mensen die een uitdaging niet uit de weg gaan. Maar deze juist met een persoonlijke touch, tactisch doch daadkrachtig en met zelfvertrouwen tegemoet treden. Zij zijn open-minded, eerlijk, durven ‘outside the box’ te denken en zetten zich voor 100% in voor het letselschadeslachtoffer. Zij hebben een sterk ontwikkeld gevoel voor rechtvaardigheid en staan open voor feedback en zelfreflectie.

Cultuur

De cultuur binnen JBL&G is informeel, transparant en hiërarchisch plat. Iedereen, van boekhouder tot management, staat open voor en draagt bij aan verbeteringen en nieuwe ideeën en is niet bang voor verandering. Verandering staat binnen JBL&G voor iets nieuws, voor groei, voor ontwikkeling en voor levendigheid. Dat maakt werken bij JBL&G juist elke dag uitdagend! JBL&G wil tenslotte graag, mede dankzij jouw hulp, het beste en meest toonaangevende letselschadekantoor van Nederland zijn.

Op zoek naar jou

  • Ben jij momenteel bezig met je Master Rechten?
  • Minimaal vier maanden beschikbaar?
  • En minstens drie dagen per week?
  • Woon je in (de omgeving van) Amsterdam?
  • En kun jij niet wachten om als stagiaire voor JBL&G aan de slag te gaan om alle ins en outs van het letselschadeproces te ontdekken?

Stuur dan je motivatie en cv naar hr [at] jblg.nl t.a.v. Rowena Riemersma.

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van onze oud-stagiairs? Een kleine greep:

“Met enthousiasme, plezier en groot juridisch inzicht hebben de juristen mij als student-stagiair begeleid.”

“Mijn stageperiode is voorbij gevlogen en ik ga het werk en de fijne mensen bij JBL&G missen.”

“Ik ben dankbaar dat ik mijn eerste kennismaking met de letselschadepraktijk op deze manier én met dit fijne team aan medewerkers mee heb mogen maken.”

Lees hier meer ervaringen van onze student-stagiaires.

Werken bij JBL&G

Wellicht geeft onze pagina werken bij JBL&G of ons foto album je al een goede indruk over hoe het is om te werken bij JBL&G. Maar wil je écht onze sfeer proeven, onze filosofie voelen, en je wellicht potentiële collega’s leren kennen? Dan is een aantal maanden stage lopen de ideale gelegenheid. Dat geeft jouw de kans om beter te leren kennen, en tegelijkertijd krijgen wij de mogelijkheid jou te leren kennen. Dat maakt een sollicitatiegesprek natuurlijk een stukje makkelijker!

Masterclass

Geen tijd voor een stage, maar wel benieuwd naar het letselschadevak? Organiseer een masterclass Letselschade voor je medestudenten, geheel verzorgd door JBL&G bij ons op kantoor. Onze juristen komen elke dag in aanraking met de verschillende letselschadezaken en weten als de beste hoe het letselschadeproces eruit ziet, maar voor studenten is dat nog vaak een grijs gebied. Ook wordt er op de hogescholen en universiteiten weinig aandacht besteed aan het rechtsgebied (wat JBL&G natuurlijk zonde vindt). Het is ten slotte een interessant en dynamisch rechtsgebied waar altijd iets gebeurt. Met behulp van de Masterclass willen we op een toegankelijke manier de studenten de mogelijkheid bieden om extra kennis op te doen over het letselschadevak. Een kijkje in de keuken is altijd leuk! En al helemaal aangezien JBL&G een jong kantoor is dat het net allemaal even anders doet.

Inhoud Masterclass

  • Soorten letselschade en aansprakelijkheden, zoals verkeersongeval, medische fout of bedrijfsongeval.
  • De juridische kaders (theorie) en tips & trucs (uit de praktijk).
  • Casus waarbij onderhandelen, inzicht en strategie centraal staan.
  • VRIJMIBO (uitgebreid de mogelijkheid om eens met één van onze juristen te sparren of vragen te stellen).

Ben je geïnteresseerd in een masterclass? Neem dan contact op met Frederik Lieben. Dit kan via de email: lieben [at] jblg.nl of door te bellen: 020-2184043.

Deelnemers van de eerste Masterclass bij JBL&G. Één van de deelnemers was zelfs zo enthousiast, dat zij bij ons komt stage lopen!

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.