Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Snel berekenen (1 minuut)

De test duurt slechts 1-minuut!

Heeft u letselschade?

 • Kunt u de onderstaande vragen met JA beantwoorden?
 • Is aansprakelijkheid in uw letselschadezaak reeds erkend?
 • Ontvang zeer snel een voorschot, vul de test in!

Zo werkt het:
1. Vul hieronder uw gegevens in en beantwoord 3 vragen;
2. Klik vervolgens op de rode berekenen knop;

1 Uw ongeval
2 Uw schade
 • * Vul hier het totaal aantal kilometers in dat u (of anderen) als gevolg van het ongeval hebben moeten afleggen. Bijvoorbeeld voor bezoeken aan het ziekenhuis, apotheek, boodschappen laten doen, etc.
 • * Vul hier het aantal uren in dat u hulp heeft gehad in de tuin, schilderen van uw huis, uitlaten van uw hond, etc. Ook hulp van vrienden en familie dient vergoed te worden.
 • * Ook als familie of vrienden deze hulp hebben gegeven kunt u hiervoor een schadevergoeding ontvangen.
3 Uw herstel
 • * Vul hier het aantal dagen in dat u als gevolg van het ongeval in een ziekenhuis heeft doorgebracht. U heeft recht op een vergoeding voor elke dag dat u in het ziekenhuis heeft moeten doorbrengen.
 • * Denk aan bijvoorbeeld krukken, rolstoel, nekkraag, medicijnen, etc. Ook de kosten die u heeft gemaakt doordat er tijdens het ongeval spullen verloren zijn gegaan, kunt u hier opgeven. Denk bijvoorbeeld aan kleding en/of apparatuur.
 • * Vul hier het aantal dagen in dat u als gevolg van het ongeval in een revalidatiecentrum hebt doorgebracht. U heeft recht op een vergoeding voor elke dag dat u in een revalidatiecentrum heeft moeten doorbrengen.
4 Uw gegevens

Klik op de bovenstaande berekenen knop.

Vervolgens:

 • ontvangen wij (team JBL&G) uw gegevens en gaan wij hier zorgvuldig mee om;
 • bellen/mailen wij u vandaag nog om u een globale indicatie te geven van uw schade
 • kunnen wij uw dossier direct in behandeling nemen / overnemen; 100% gratis!

U ontvangt de maximale schadevergoeding

Op uw verzoek voert ons team een volledige, gratis berekening uit. Aan de hand van nauwkeurige berekeningen, weten wij keer-op-keer de maximale schadevergoeding te claimen. Lees enkele ervaringen van cliënten. Letselschadebureau JBL&G berekent naast uw huidige- ook uw toekomstige letselschade.

Zie ook:

Neem contact op voor gratis juridische bijstand

Onze juridische bijstand en advies is kosteloos voor u. U hoeft ons niets te betalen. Zodra de aansprakelijkheid door de tegenpartij is erkend, claimen wij voor u alvast een voorschot. Dit bedrag ontvangt u zeer snel op uw eigen bankrekening. Druk op de onderstaande knop voor hulp. Ons hele team staat voor u klaar!

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.