Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Posttraumatische dystrofie wordt ook wel PD genoemd. Het is een ziektebeeld dat kan ontstaan na een ongeval waarbij u trauma heeft opgelopen aan bijvoorbeeld een voet of een gewricht. Posttraumatische dystrofie veroorzaakt vaak erg veel pijn.

Er is vaak meer pijn dan dat het letsel zou doen vermoeden. Onze juristen helpen u met het claimen van een rechtvaardige schadevergoeding.

Symptomen posttraumatische dystrofie

  • Ernstige pijnklachten
  • Verkleuring van het aangedane gebied
  • Soms lokaal zweten
  • Soms warmer of soms kouder dan normaal
  • Soms zwelling

Het is belangrijk dat  u zich zo snel mogelijk laat behandelen als de diagnose post traumatische dystrofie is vastgesteld! Vaak lijdt u aanzienlijke schade als u last heeft van PD.

Wanneer deze aandoening is veroorzaakt door een ongeluk waaraan een ander schuld heeft kunnen wij voor u uw schade claimen bij de tegenpartij. U kunt ons bellen om een en ander geheel vrijblijvend met u te bespreken. Wij nemen uw zaak gratis in behandeling.

Beperkingen door dystrofie na letselschade

Het is duidelijk dat u met een posttraumatische dystrofie na een ongeval beperkingen zult ervaren. Wanneer er een ander aansprakelijk is voor het ongeval dat heeft gezorgd voor de posttraumatische dystrofie kunt u uw schade als gevolg van posttraumatische dystrofie claimen bij de wederpartij.

Recht op juridische bijstand

Het is goed om u zich hierbij van juridische bijstand bij letselschade te verzekeren. Ons kantoor kan u helpen om uw schade vergoed te krijgen welke het gevolg is van de posttraumatische dystrofie, wanneer vaststaat dat deze is veroorzaakt door een ongeval.

Nieuwe behandelmethode voor mensen met CRPS

Tegenwoordig wordt posttraumatische dystrofie: ook wel genoemd: Complex Regionaal Pijn Syndroom, type 1 (CRPS-1). Sinds kort is er nieuwe behandelmethode voor mensen met CRPS. Laat u door uw huisarts voorlichten of deze behandelmethode ook voor u geschikt is. Mocht u kosten dienen te maken voor deze behandeling dan kunt u deze indienen bij de verzekeraar van de tegenpartij.

Hoeveel schade kan ik claimen bij PD?

Wilt u weten welke schade u kunt claimen en hoe hoog uw schade is?

Bereken hier in enkele minuten zelf de hoogte van uw schade. De test is gemakkelijk in te vullen en u komt direct te weten hoeveel schade u kunt claimen. Wilt u dat wij uw schade gaan verhalen? Vul dan het contactformulier in of bel: 020 – 214 99 00.

Neem contact op voor hulp!

Laat u van gratis juridisch advies voorzien om te kijken welke vergoeding voor letselschade u kunt claimen op uw wederpartij. Neem telefonisch contact op om met een van onze letselschadejuristen uw opties te bespreken! Ons kantoor behandelt uw letselschadezaak geheel gratis!

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.