Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Schadevergoeding voor whiplash

U bent slachtoffer geworden van een ongeval waarbij u een whiplash heeft opgelopen. Nu wenst u een schadevergoeding te ontvangen. De “whiplash schadevergoeding” is opgebouwd uit materiële schade (o.a. misgelopen inkomsten) en immateriële schade (smartengeld). Als professioneel letselschadebureau claimt ons team voor u de volledige schadevergoeding bij de tegenpartij.

 • Direct minder zorgen als u uw zaak aan ons overdraagt
 • U kunt zich volledig richten op herstel van uw klachten na het ongeval
 • Wij claimen voor u de hoogst mogelijke schadevergoeding bij de tegenpartij
 • Wij pakken uw zaak vandaag nog op

Gratis juridische hulp

Onze juridische bijstand en advies bij een whiplash is 100% gratis. De verzekeraar van de tegenpartij betaalt onze kosten namelijk. Daarom is het goed om vandaag nog een beroep op ons te doen en zo snel mogelijk de schadevergoeding door ons te laten claimen.

Wij leggen de schadeclaim neer bij de verzekeraar en onze juristen zorgen er vervolgens persoonlijk voor dat u krijgt waar u recht op heeft: een vergoeding voor alle schade die u leidt!

Meer informatie over:

De hoogte van de schadevergoeding bij een whiplash

Wilt u alvast een schatting krijgen van de hoogte van het schadebedrag? Bereken uw schade in minder dan 3 minuten. Na het invullen van uw gegevens heeft u alvast een idee van het te ontvangen bedrag  aan schadevergoeding, bij een whiplash.

Gratis uw schade laten verhalen?

Vul dan het contactformulier in of bel: 020 – 214 99 00 

Automobilist aansprakelijk stellen bij whiplash

Dagelijks gebeuren er kop-staart botsingen met als gevolg: nekklachten, hoofdpijn en misselijkheid. Als deze klachten langere tijd aanhouden spreekt men van een post-whiplash syndroom. U kunt als slachtoffer van een ongeval, waarbij u van achteren bent aangereden, in bijna alle gevallen de achterop rijdende automobilist aansprakelijk stellen.

Bij indienen van een whiplash schadeclaim eisen wij óók een vergoeding voor verminderde levensvreugde, het z.g.n. smartengeld.

Letselschadebureau JBL&G brengt nooit kosten in rekening voor juridische bijstand. Als u uw naam en telefoonnummer invult kunnen wij uw zaak meteen uit handen nemen.

Welke schadevergoeding kan ik claimen als whiplash patiënt?

 • Inschakelen hulp bij het huishouden, boodschappen doen, kinderen naar school brengen etc.
 • Inschakelen hulp in de tuin
 • Inschakelen hulp bij het onderhoud en schilderen van uw huis
 • Verlies aan verdienvermogen als u door uw klachten niet meer kunt (over)werken
 • Gemiste pensioenopbouw
 • Reïntegratiekosten voor het begeleiden naar ander werk
 • Kosten gepaard gaande met opname in een ziekenhuis of revalidatiecentrum
 • Reiskosten
 • Medische kosten
 • Studievertraging
 • Smartengeld
 • Economische kwetsbaarheid
 • Wettelijke rente
 • Verder alle kosten die u zonder het ongeval niet gemaakt zou hebben…

Problemen bij whiplash-letsel

Vaak kunt u gedurende langere tijd uw werkzaamheden thuis en op het werk niet meer uitvoeren als gevolg van de pijnklachten na het ongeluk. U kunt – als u hierdoor schade lijdt – deze kosten verhalen op de tegenpartij. De schadevergoeding bij een whiplash is vaak hoog.

U doet u zelf te kort wanneer u denkt dat u er met de wederpartij wel uit komt. De verzekeraar zal natuurlijk proberen om de schade zo laag mogelijk te laten zijn. Wij horen vaak van slachtoffers dat de verzekeraar heel aardig en voorkomend en behulpzaam is. En vaak ook wel bereid is om schade te vergoeden.

Wanneer wij echter de behandeling van uw zaak op ons nemen, merkt u dat er nog veel meer schadeposten zijn, dan die waar u zelf aan had gedacht en waar de verzekeraar u niet op heeft gewezen!

Neem contact op!

Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij voor u de letselschade kunnen claimen waarop u recht heeft als whiplash slachtoffer. Wij zorgen ervoor dat u een hoge schadevergoeding ontvangt!

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.