Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschadejurist

Een letselschadejurist– of advocaat zet zich in voor uw belangen. Na een intakegesprek zal de jurist de tegenpartij aansprakelijk stellen. Hierna volgt vaak een juridische discussie over de aansprakelijkheid.

Aansprakelijkheid erkend krijgen

Uw letselschadejurist zal met behulp van de wet, jurisprudentie en bewijzen van uw specifieke zaak deze discussie proberen te winnen. Bewijzen kunnen een proces verbaal zijn waarin staat wat er is gebeurd, maar ook getuigenverklaringen of een onderzoek op de plaats waar het ongeval is gebeurd.

Schade berekenen

Als de tegenpartij eenmaal de aansprakelijkheid heeft erkend, is het tijd om alle schadeposten in kaart te brengen. Letselschadeslachtoffers denken vaak het eerst aan hun medische kosten die ze hebben gemaakt, en het verlies aan inkomsten door het ongeval.

Voorbeelden schadeposten na letselschade
Maar vaak zijn er nog veel meer schadeposten op te voeren op de schadestaat.

  • Zoals huishoudelijke hulp, wanneer u dit zelf niet heeft kunnen doen.
  • U heeft hier namelijk zelfs recht op wanneer u hier niet voor heeft betaald.
  • Dat u op dat moment niet het geld kon uitgeven aan een hulp in het huishouden, betekent niet dat u daar geen recht op had.

Toekomstige letselschade berekenen

Naast alle kosten die u tot nu toe heeft gemaakt, berekenen wij ook de toekomstige schade. Sommige ongevallen zijn helaas zo ernstig, dat er niet binnen een paar weken herstel te verwachten is. Dan is de schade die u in de toekomst nog zult ondervinden door het ongeval ook belangrijk om uit te rekenen.

Voorschotten op uw schade

Deze berekening, en de discussie die hierover vaak ontstaat met de tegenpartij, kan nogal wat tijd kosten. Maar ondertussen maakt u natuurlijk wel kosten, die u zonder het ongeval niet had gehad. Daarom vraag uw jurist alvast één of meerdere voorschotten op uw schade. Zodat u niet bang hoeft te zijn dat u de (medische) rekeningen niet kunt betalen.

Geheel gratis juridische bijstand

U hebt al genoeg aan uw hoofd door uw letselschade, daar hoeven zorgen over geld immers niet bij. Nog een voordeel van het uit handen geven van uw letselschadezaak, is dat wij u nooit iets in rekening zullen brengen voor onze hulp. Dat krijgt u ook zwart op wit. Zoals gezegd: u heeft al genoeg zorgen. De angst voor een hoge nota van de letselschadeadvocaat of –jurist hoeft daar niet nog bij te komen.

Neem vrijblijvend contact op
Heeft u nog geen letselschadejurist om uw belangen te behartigen en uw schade te claimen? Neem vandaag nog contact met ons op. Dan gaan wij voor u aan de slag, en hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Ook wanneer u twijfelt aan de daadkracht, professionaliteit of snelheid van uw huidige belangenbehartiger of rechtsbijstandsverzekeraar, kunt u bij ons terecht voor een second opinion. Laat uw contactgegevens achter en wij nemen dezelfde werkdag nog contact met u op.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.