Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Als letselschadeslachtoffer komt er van alles op je af. Wanneer de klachten na het ongeval langer aanhouden, kan het zijn dat je huisarts je doorverwijst.  Hier leest u over de organisaties en personen waarmee u als letselschadeslachtoffer te maken krijgt. De belangrijkste letselschade instellingen op een rijtje. Zodat u als slachtoffer weet wat er allemaal op je pad kan komen. Maar ook om de vrienden en familie van letselschadeslachtoffers meer inzicht te geven over wat er allemaal bij het letselschadetraject komt kijken.

Waar krijg je mee te maken als letselschadeslachtoffer?

Zo besluit u waarschijnlijk om een letselschadejurist in de arm te nemen om uw schade te claimen, waar wat doet deze persoon eigenlijk allemaal? En wat zijn de taken van een medisch adviseur en een arbeidsdeskundige? Als letselschadeslachtoffer krijgt u waarschijnlijk ook te maken met het ziekenhuis, zowel voor uw herstel als de medische informatie die zij bezitten. Wellicht wordt u opgenomen in een revalidatiecentrum.
Klik hieronder op een term om meer over deze persoon of organisatie te lezen.

Heeft u na een verkeersongeval, hondenbeet, bedrijfsongeval of ander ongeluk letselschade opgelopen? Neem vrijblijvend contact met JBLG om te zien hoe wij u schade kunnen verhalen. Ook wanneer u algemene vragen heeft over uw letselschade kunt u vrijblijvend en gratis contact met ons opnemen. Eén van onze medewerkers kan u uitgebreid te woord staan en waar mogelijk u direct van tips en adviezen voorzien.

Ervaren juristen bieden gratis hulp en advies

Onze ervaren juristen nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren en kunnen u op weg helpen in de wir-war van regels, waar je mee te maken krijgt als je je recht zoekt als letselschadeslachtoffer. Zij kunnen u helpen bij het claimen van uw schade en nemen u op die manier veel werk uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel, zonder dat u in de financiële problemen geraakt. Veel slachtoffers zijn bang dat zij toch een torenhoge rekening van hun letselschadejurist krijgen. Bij JBL&G hoeft u hiervoor niet bang te zijn. U krijgt schriftelijk bevestigt dat onze hulp geheel gratis is.

Bij JBL&G wordt u gratis geholpen door zeer ervaren letselschadejuristen. Bel voor gratis advies: 020-214 9900.

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.