Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Tips voor slachtoffers van verkeersongeval met letselschade

Wij hebben voor u 5 belangrijke tips op een rij gezet. Deze kunt u gebruiken indien u betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval, waarbij u letselschade heeft opgelopen.

Zie ook: letselschade verkeersongeval

Zie ook: tips letselschade

5 tips

  1. Vraag het schade aanrijdingsformulier en noteer de gegevens van de wederpartij
  2. Noteer gegevens van getuigen en maak foto’s van de plaats
  3. Bezoek uw huisarts of een medisch specialist
  4. Schakel de hulp in van een letselschadejurist
  5. Noteer alle kosten en al uw klachten

Tip 1: vul het schadeformulier in en noteer de gegevens van de wederpartij

Elke automobilist is verplicht een schadeaanrijdingsformulier bij zich te hebben. Indien er twee schadeformulieren aanwezig zijn is het verstandig om beide formulieren in te vullen. Hierdoor hebben jullie beiden een schade-aanrijdingsformulier en kan er geen discussie over de toedracht ontstaan. Lees het formulier zorgvuldig door, voordat u het ondertekent!

Tip 2: noteer gegevens van getuigen en maak foto’s van de plaats ongeval

Hedendaags beschikken veel mensen over een mobiele telefoon met camerafunctie. Hiermee kunt u eenvoudig foto’s maken van de plek waar het ongeval heeft plaats gevonden. Noteer de gegevens van getuigen. Getuigen en foto’s kunnen in een later stadium worden ingezet om uw onschuld te bewijzen.

Tip 3: bezoek uw huisarts of een medisch specialist

Het is belangrijk dat u direct na een ongeval uw huisarts of een medisch specialist bezoekt. Uw huisarts of de specialist kan vaststellen dat uw klachten en letsel het gevolg zijn van een verkeersongeval. Een medische verklaring van een arts kan zorgen dat u sterk staat met uw letselschadezaak

Met behulp van onze letselschadejuristen zult u zo snel als mogelijk een maximale schadevergoeding ontvangen. Onze letselschadejuristen zullen hun uiterste best voor u doen. Wacht niet langer en schakel ons zo snel mogelijk in. Laat u terugbellen om vandaag nog te weten waar u recht op heeft.

Tip 4: schakel de hulp in van een letselschadejurist

Voordelen van een letselschadejurist:

  • Vanaf dag één juridische bijstand
  • Snel betaling van een voorschot op uw letselschade
  • Een letselschadejurist met veel kennis en ervaring behandelt uw zaak
  • Gratis juridisch advies
  • Maximale schadevergoeding

Tip 5: noteer alle klachten en kosten

Houd vanaf dag één een ‘dagboek’ bij. Door middel van een dagboek kunt u uw klachten en kosten precies omschrijven en onthouden. U kunt op een later tijdstip precies lezen welke klachten u ondervond en welke kosten u heeft gemaakt.

Bereken de schade

Bereken hier in drie minuten zelf uw letselschade. De test is erg gemakkelijk in te vullen en u komt direct te weten hoeveel letselschade u kunt claimen. Bereken de schade nu!

Heeft u naar aanleiding van deze tips vragen, neem dan contact met ons op via de onderstaande oranje knop. Om uw tegenpartij aansprakelijk te stellen, vult u het contactformulier in en wij nemen dan vandaag nog contact met u op om uw zaak gratis en geheel vrijblijvend met u door te spreken!

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.