Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Gratis hulp bij verkeersongeval met letselschade

U bent aangereden in het verkeer. Hierdoor heeft u lichamelijke verwondingen (letselschade) opgelopen. Nu heeft u recht op schadevergoeding. Wij helpen u gratis om die schade te claimen. Neem bij letselschade door een verkeersongeval meteen contact met ons op.

Wie is aansprakelijk voor de letselschade?

Om hierachter te komen wordt in de meeste gevallen door onze juristen het Proces Verbaal opgevraagd van het verkeersongeval. Hierin staat door de politie vermeld wat er precies gebeurd is. Let op, wij vragen dit proces-verbaal gratis voor u op bij de Stichting Proces Verbaal. De kosten die hieraan verbonden zijn, nemen wij voor onze rekening!

Voor gratis hulp bij een verkeersongeval met letsel, ga naar contact

Hulp bij letselschade

Hulp nodig? Onze letselschadejuristen kunnen u vandaag meteen helpen:

 • Wij vragen voor u het proces-verbaal op.
 • U kunt door onze letselschade jurist een schadeclaim in laten dienen.
 • Een juridisch adviseur neemt contact met u op.
 • Als u dat wenst zal zij u thuis bezoeken om de hele zaak rustig door te spreken.
 • U kunt ook alvast kijken naar ons stappenplan om te kijken hoe het hele traject zal gaan verlopen.
 • Na erkenning van de aansprakelijkheid zorgen wij er voor dat u snel een voorschot op uw schade zult ontvangen!

Na een verkeersongeval maakt u kosten en loopt u inkomsten mis. Handel direct om de schade te verhalen op de tegenpartij.

Onze letselschadejurist:

 • Stelt uw wederpartij aansprakelijk
 • Zorgt na erkenning zo snel mogelijk voor betaling van een voorschot
 • Berekent voor u de opgelopen schade en
 • Maakt hierna een nauwkeurige schadeberekening die aan de wederpartij zal worden overlegd
 • Zal voor u proberen al uw kosten vergoed krijgen
 • Zal namens u de schade opeisen bij uw wederpartij

Gratis juridische bijstand en advies bij letselschade

Voor het claimen van de schade en voor de letselschade hulp hoeft u ons letselschadekantoor niets te betalen. Wij bieden gratis letselschade advies. Neem daarom geen risico schadeposten te missen en neem vandaag nog contact op met ons letselschade bureau: 020 – 214 99 00 

Op deze manier bent u er altijd zeker van dat u een schadevergoeding uitgekeerd krijgt, die recht doet aan uw persoonlijke situatie.

Eigen schuld bij een verkeersongeval

Soms heeft het slachtoffer zijn veiligheidsgordel niet gedragen. Zelfs in dat geval heeft u recht op schadevergoeding. In de meeste gevallen krijgt u dan een klein percentage van uw schade niet vergoed. Het merendeel van uw schade wordt echter wél vergoed. Er zijn diverse rechterlijke uitspraken waarin de rechter bepaalt dat u dit recht op schadevergoeding nog steeds heeft.

Een verkeersongeval is al erg genoeg!

De ellende die u van bijvoorbeeld het verkeersongeval heeft overgehouden is immers al erg genoeg. Het moet niet zo zijn dat u er ook nog financieel schade van zult lijden. Door middel van gratis juridisch advies door een ervaren letselschade specialist kunnen wij u helpen uw kosten vergoed krijgen.

Onze juridische hulp zal er uiteindelijk voor zorgen dat u uw letselschade geheel vergoed zult krijgen. Ook als u gedeeltelijk zelf schuld had aan het ongeval, doordat u bijvoorbeeld iets te hard heeft gereden, of geen veiligheidsriem heeft gedragen.

Pijnklachten na een auto-ongeluk

Nog steeds pijnklachten na een auto-ongeluk? Vast een idee krijgen van uw schade?

Bereken hier in drie minuten zelf uw letselschade. De test is erg gemakkelijk in te vullen en u komt direct te weten hoeveel schade u kunt claimen.

Wilt u dat wij uw schade gaan verhalen? Vul dan het contactformulier in of bel: 020 – 214 99 00 

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.