Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Wat zijn de kosten voor advies bij letselschade?

Juridisch advies en begeleiding bij letselschade. Het kost u niets. Dit is een goede reden om vandaag nog contact met ons op te nemen, zodat wij u kunnen adviseren en helpen. Het is gratis om ons een zaak in behandeling te laten nemen. Onze juristen zullen u nooit een rekening toesturen. Zie ook: gratis hulp bij letselschade.

Gratis juridisch advies bij ongeval

Wanneer u een ongeval is overkomen, gebeuren er heel veel dingen tegelijk. Het is verstandig om gratis juridisch advies in te winnen wanneer u een ongeval is overkomen. Onze ervaren letselschadejuristen kunnen juridische bijstand verlenen om zo uw letselschade vergoed te krijgen. Ons kantoor brengt hiervoor bij u geen kosten in rekening.

Letselschade claimen

Als u letselschade heeft opgelopen – waar moet u dan op letten bij het claimen van uw schadevergoeding?

  • U bent soms afhankelijk van anderen bij het huishouden.
  • U moet naar een dokter. U maakt extra kosten die u zonder ongeval niet zou hebben gemaakt.
  • U moet uw opleiding tijdelijk onderbreken of
  • U wordt arbeidsongeschikt.

Bereken alvast uw letselschade

Wij bieden u alvast inzicht in uw schade. Onze test neemt slechts 3 minuten in beslag. Doe de gratis letselschade berekening en kom te weten hoe hoog de schade is die u op de tegenpartij kunt verhalen. Er zijn geen kosten verbonden aan juridisch advies dus u kunt ook meteen contact  met ons opnemen.

Waarom een jurist inschakelen?

U wilt alle gemaakte kosten en alle opgelopen (financiële) schade vergoed krijgen. Maar u weet niet goed waar u recht op hebt. De verzekeraar van de tegenpartij komt soms erg vriendelijk en hulpvaardig over. U krijgt voorschotten op uw schade uitgekeerd en u denkt dat u in goede handen bent.

Natuurlijk is de verzekeraar erop uit om de schadelast zo laag mogelijk te houden, terwijl u juist uw volledige schade vergoed wilt hebben. Daarom is het goed een letselschadejurist in te schakelen. Deze kan u helpen een maximale/volledige schadeclaim in laten dienen.

Wanneer u ons kantoor inschakelt, hoeft u niets te betalen en krijgt u wel de professionele hulp die u nodig heeft. JBL&G biedt gratis letselschade advies, er zijn geen kosten. Vult u daarom vandaag nog het contactformulier in. U kunt hier al uw vragen kwijt. Als u uw telefoonnummer en e-mailadres invult kunnen wij u zo snel mogelijk helpen.

Eis die schade waar u recht op heeft!

Op die manier bent u ervan verzekerd dat u krijgt waar u recht op heeft. Uiteraard zijn er verzekeraars die ook zonder juridische hulp overgaan tot betalen van uw schade. Maar weet u zeker of u krijgt waar u recht op heeft?

Onze letselschadejuristen zijn gespecialiseerd in het claimen van letselschade. Wanneer u ons kantoor inschakelt geeft u het traject van het berekenen en het claimen van uw schade uit handen aan een betrouwbaar kantoor en betrouwbare ervaren letselschadejuristen. Wij zorgen ervoor dat u uw gehele schade vergoed krijgt en het kost u helemaal niets!

Kosten na letselschade

Er zijn geen kosten bij letselschade; ons kantoor kan haar kosten in rekening brengen bij de aansprakelijke verzekeraar. Sommige cliënten zijn bezorgd of dat deel wat ons kantoor in rekening brengt, door de wederpartij in mindering wordt gebracht op hun letselschade. Dit is absoluut niet het geval! Uw letselschade is úw schade. Daar staan de kosten zoals ons kantoor die maakt volledig buiten.

Zoals gezegd, als u ons kantoor inschakelt weet u zeker dat u uw schade in zijn geheel vergoed krijgt. U krijgt in dat geval waar u recht op heeft. U krijgt juridische ondersteuning bij het claimen van uw letselschade.

U hoeft ons niets te betalen

En u hoeft ons kantoor daar niets voor te betalen. U krijgt aldus gratis letselschade advies. Ons kantoor maakt zogenaamde ‘buitengerechtelijke kosten’. Dit zijn kosten die een slachtoffer maakt om zijn vordering te kunnen innen zonder dat daar een rechter aan te pas komt. In artikel 6:96 BW wordt dit door de Nederlandse wet zo geregeld. Betaalt u dus nooit een nota van uw letselschadeadvocaat wanneer de aansprakelijkheid erkend is, deze kosten kan uw advocaat zelf indienen bij uw wederpartij!

Wanneer u meer wilt weten over de wijze waarop ons kantoor uw schade in behandeling zal nemen, en wanneer u schriftelijk bevestigd wilt zien, dat het u écht niets zal gaan kosten wanneer u ons kantoor inschakelt, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Ook kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 020 – 214 99 00 

Wanneer wij uw zaak in behandeling nemen, weet u zeker

  • Dat uw letselschadezaak op een persoonlijke en betrouwbare manier behandeld gaat worden.
  • En dat wij u hiervoor géén kosten in rekening brengen.
  • Goed juridisch advies kan u veel geld opleveren.
  • U bent verzekerd van een hoge schadevergoeding doordat u door ervaren letselschadejuristen wordt geholpen.
  • Betrouwbaar juridisch advies zoals dat door ons kantoor aan u wordt gegeven, kost u niets.

Neemt u daarom vandaag nog contact met ons op, zodat wij u gratis kunnen helpen bij het claimen van uw letselschade op de veroorzaker van het ongeval. Er komt immers al genoeg op u af doordat het ongeval u is overkomen. Daarom is het goed om juridisch advies in te winnen bij ons kantoor.

Neem contact op voor hulp & advies!

Wanneer u contact met ons opneemt wordt uw zaak rustig met u besproken en legt een letselschadejurist u uit wat verder de gang van zaken zal zijn. U krijgt schriftelijk bevestigd dat behandeling gratis is. In Nederland is het immers geregeld dat deze kosten ook door uw tegenpartij dienen te worden betaald. Klik op de onderstaande oranje knop.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.