Letselschade berekenen (2-4 min.)

Bereken in 4 stappen zelf uw letselschade. Vul de onderstaande velden in. Klik op de rode berekenen knop en u ontvangt direct de uitslag. Met deze test kunt u zelf de hoogte van uw letselschade berekenen. Het invullen van de test duurt slechts 2-4 min.

De test bestaat uit 4 onderdelen:

1. Uw gegevens
2. Het ongeval
3. Uw schade
4. Uw herstel

Test ingevuld? Klik op de knop. De uitslag is direct zichtbaar. Gratis hulp en advies bij het claimen van uw schade? Vul het contactformulier in. Voor slachtoffers werken wij 100% gratis, gegarandeerd! Als de tegenpartij de aansprakelijkheid erkend, kunnen wij zeer snel een voorschot voor u claimen:

Indicatie van geleden schade

Let op! Het aangeven bedrag is een indicatie op basis van de gegevens die u heeft ingevuld. Dit bedrag zal meestal nog hoger uitvallen, omdat niet alle specifieke schadeposten zoals u die lijdt, zijn opgenomen.

Wij maken gratis een exacte berekening voor u

Op uw verzoek voert ons team een volledige, gratis berekening uit. Aan de hand van nauwkeurige berekeningen, weten wij keer-op-keer de maximale schadevergoeding te claimen. Lees enkele ervaringen van cliënten.

Letselschadebureau JBL&G berekent naast uw huidige– ook uw toekomstige schade. Klik op de onderstaande knop en vul uw gegevens in.

Bereken uw letselschade

1 Uw ongeval
2 Uw schade
  • * Vul hier het totaal aantal kilometers in dat u (of anderen) als gevolg van het ongeval hebben moeten afleggen. Bijvoorbeeld voor bezoeken aan het ziekenhuis, apotheek, boodschappen laten doen, etc.
  • * Vul hier het aantal uren in dat u hulp heeft gehad in de tuin, schilderen van uw huis, uitlaten van uw hond, etc. Ook hulp van vrienden en familie dient vergoed te worden.
  • * Ook als familie of vrienden deze hulp hebben gegeven kunt u hiervoor een schadevergoeding ontvangen.
3 Uw herstel
  • * Vul hier het aantal dagen in dat u als gevolg van het ongeval in een ziekenhuis heeft doorgebracht. U heeft recht op een vergoeding voor elke dag dat u in het ziekenhuis heeft moeten doorbrengen.
  • * Denk aan bijvoorbeeld krukken, rolstoel, nekkraag, medicijnen, etc. Ook de kosten die u heeft gemaakt doordat er tijdens het ongeval spullen verloren zijn gegaan, kunt u hier opgeven. Denk bijvoorbeeld aan kleding en/of apparatuur.
  • * Vul hier het aantal dagen in dat u als gevolg van het ongeval in een revalidatiecentrum hebt doorgebracht. U heeft recht op een vergoeding voor elke dag dat u in een revalidatiecentrum heeft moeten doorbrengen.
4 Uw gegevens

Gratis

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Daadkrachtig

Daadkrachtig

Wij staan bekend om onze daadkrachtige aanpak. Onze juristen zetten alles op alles om uw schade vergoed te krijgen.

Ervaring

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.