Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Kirsten Maes ‘leading lady’ tijdens Scriptieprijsuitreiking JBL&G

21 juni 2016 JBL&G

Kirsten Maes ‘leading lady’ tijdens Scriptieprijsuitreiking JBL&G

Afgelopen vrijdag was het moment daar. De klok sloeg 17.15 uur en wij keken er de hele week al naar uit: de uitreiking van de Scriptieprijs 2016! Voor JBL&G was het de allereerste uitreiking van de scriptieprijs dus een leuke en heugelijke gebeurtenis. Voor Kirsten Maes, winnares van de grote prijs, was dit niet anders. Ietwat gespannen en niet wetende wat er precies ging gebeuren die dag, stapte ze de lift uit met haar familie, vriend en beste vriendin. Wij daarentegen wisten natuurlijk precies wat Kirsten die avond te wachten stond…

Elke vrijdag vindt er bij JBL&G een vrijdagmiddagborrel plaats en hoe leuk om deze twee festiviteiten met elkaar te combineren. Direct een mooie gelegenheid om Kirsten bij alle juristen te introduceren en haar een kijkje te geven achter de schermen bij JBL&G. Ten slotte was het doel van de avond om Kirsten in het zonnetje te zetten tijdens deze speciale avond.

Champagne en applaus

Nadat de deuren van JBL&G voor Kirsten en haar entourage werden geopend en zij gezamenlijk onder het genot van een glas champagne naar binnen liepen, klonk er een groot applaus voor de winnares. Wij zijn trots dat Kirsten onze allereerste winnares is van de scriptieprijs! En dat liet Steffy Roos du Maine, eigenaar van JBL&G, haar tijdens haar toespraak nog eens uitgebreid weten met als kers op de taart de cheque van maar liefst €1.000,-. De blije Kristen vertelde onze juristen uitgebreid waar haar scriptie over ging en maakte daarna tijd om op de foto te gaan met haar welverdiende prijs.

Dat de scriptie van Kirsten voldoet aan alle wensen en eisen waar een scriptie aan zou moeten voldoen, is niet alleen JBL&G opgevallen. Zo bleek later dat ook BeerImpuls Kirsten als winnaar uit zou roepen. Tevens was Kirsten in december 2015 de beste bij de Molengraaff Scriptieprijs. Het moge duidelijk zijn Kirsten dit jaar de leading lady is als het gaat om het schrijven van een scriptie, well done Kirsten! Bij JBL&G ging na de uitreiking van de cheque de muziek aan en werd er door alle juristen en gasten onder het genot van een hapje en drankje nog even goed doorgefeest. Wat ons betreft een zeer geslaagde avond en het begin van many more to come!

Over de JBL&G Scriptie

De scriptieprijs is een jaarlijks terugkerend  initiatief om wetenschappelijk onderzoek en onderwijs op het gebied van letselschade te stimuleren. Tijdens sollicitatiegesprekken met potentiële juristen en stagiaires is vaak naar voren gekomen dat er weinig aandacht is voor letselschade tijdens de studie, terwijl er toch een groot aantal studenten is die zich hier verder in wil specialiseren. JBL&G wil dit veranderen en draagt graag haar steentje bij om het recht rondom letselschade wat meer in the picture te spelen bij universiteiten en hogescholen. En het geeft natuurlijk alle scriptieschrijvers een extra reden om nu daadwerkelijk een letselschadescriptie te gaan schrijven!

Ook kans maken op duizend euro?

Wil jij volgend jaar kans maken op die mooie cheque ter waarde van €1.000,-? Hou dan onze social media in de gaten en bedenk vast een leuk onderwerp waar jij je scriptie over wil gaan schrijven. Voor je het weet sta jij volgend jaar bij ons in de spotlight!

Lees hier meer over de scriptieprijs

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.