Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Verkeersongeval in Rotterdam

U bent gewond geraakt bij een verkeersongeval in Rotterdam. U heeft daardoor klachten of schade opgelopen. Als gevolg daarvan maakt u extra kosten of loopt u inkomsten mis. Dat betekent dat u te maken heeft met letselschade.

Wij ondersteunen slachtoffers van een verkeersongeval bij het claimen van hun schade. Wij zorgen ervoor dat uw volledige schade wordt vergoed. Schakel ons in en claim uw letselschade.

Dit zijn de voordelen:

✓ Snel hulp in de regio Rotterdam: uw dossier wordt onmiddellijk in behandeling genomen

✓ Ontvang binnen korte tijd een voorschot op de volledige schadevergoeding

✓ Uw behandelaar: een verkeersongevallen jurist met jarenlange ervaring

Vul uw naam en telefoonnummer in (15 sec.) om in contact te komen met één van onze verkeersongeval juristen. Wij verstrekken slachtoffers gratis juridisch advies en bijstand bij letselschade. Dit doen wij ook in Rotterdam.

Uw voordeel: er zijn geen kosten. U kunt rekenen op de beste juridische hulp. Als slachtoffer ontvangt u de maximale schadevergoeding van de tegenpartij.

Letselschade na een auto-ongeluk in Rotterdam?

U bent als automobilist door een ander voertuig aangereden. Als gevolg hiervan bent u gewond geraakt of heeft u klachten opgelopen. Dit wordt letselschade genoemd. Wij helpen u bij het succesvol claimen van uw letselschade.

Heeft de andere bestuurder schuld aan het ongeval? Is er sprake van een overtreding van een verkeersregel? Dan stellen wij deze bestuurder aansprakelijk.

Van achter aangereden

Bent u als bestuurder van een auto, van achteren aangereden? Over het algemeen is de bestuurder die achterop botst aansprakelijk is. Een automobilist dient namelijk voldoende afstand te houden. Wij kunnen daarom uw schade door het ongeval claimen. Wij verzamelen alle bewijsstukken van de claim. Wij helpen u met het maximaliseren van de  schadeclaim. En we verhalen deze claim op de verzekeraar van de tegenpartij.

Automobilist door een ander voertuig aangereden

Bent u als automobilist in botsing gekomen met een ander voertuig? Bijvoorbeeld een scooter, bus, motor of andere auto? Heeft u letsel en is de ander schuldig? Dan zal de aansprakelijke partij uw schade moeten vergoeden. Neem contact op met Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht. Wij kunnen u dan helpen met het claimen van een optimale schadevergoeding.

Indien u gewond bent geraakt, maakt u extra kosten (eigen risico, misgelopen inkomsten, etc.) Wij van JBL&G helpen u de opgelopen schade volledig vergoed te krijgen. Onze juridische kosten worden vergoed door de verzekeraar van de tegenpartij; er zijn geen kosten voor slachtoffers.

Op de fiets aangereden in Rotterdam?

Bent u in het drukke verkeer, ergens in Rotterdam, op de fiets aangereden door een auto of ander voertuig? De kans is groot dat 50 tot 100% van uw schade vergoed gaat worden. Als fietser bent u namelijk juridisch extra beschermd. Onze letselschadejuristen staan u graag bij. Ga verder naar: Op de fiets aangereden – Rotterdam.

Als voetganger aangereden in Rotterdam?

Ook voetgangers worden in Nederland voor de wet gezien als kwetsbare verkeersdeelnemers. Als u te voet bent aangereden is de kans zeer groot dat u recht heeft op letselschadevergoeding.

Indien u wenst, stellen wij voor u de tegenpartij aansprakelijk. Dit bespaart u een hoop werk. En u weet zeker dat u de hoogste schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. JBL&G zorgt voor een financiële compensatie. Zodat u zich volledig op uw herstel kunt richten. Ga verder naar: Aangereden door een auto, Rotterdam.

Op de scooter/brommer aangereden in Rotterdam?

Als bestuurder van een scooter of brommer wordt u wettelijk gezien als motorvoertuig. De partij die de verkeersregels heeft geschonden is schuldig. Voordat wij uw schade kunnen berekenen, stellen wij eerst de tegenpartij aansprakelijk. Onze juristen zoeken uit wie er aansprakelijk is en we inventariseren wat uw daadwerkelijke schade is. JBL&G gaat vervolgens over tot het indienen van de definitieve schadeclaim. Vul het contactformulier in voor gratis juridische hulp van ervaren juristen.

Letselschade na motorongeluk in Rotterdam?

U bent op de motor aangereden. Een andere partij is daarvoor aansprakelijk. U heeft dan recht op schadevergoeding. De schuldige dient, naast alle schade, tevens alle juridische kosten te vergoeden. Daarom kunnen wij u kosteloos juridische bijstand verlenen. Het berijden van een motorfiets levert een relatief hoog risico op om ernstig gewond te raken.

Motorrijders zijn erg kwetsbaar op de weg. Onze verkeersongevallen juristen hebben veel ervaring met zaken waarbij sprake is van een aanrijding tussen auto en een motorrijder. Wij weten dan ook goed hoe wij bij dergelijke ongevallen tot de hoogst mogelijke uitkering kunnen komen.

Schadeclaim indienen

U bent aangereden, u heeft pijnklachten en letsel na het ongeval en u heeft letselschade. Vul uw naam en telefoonnummer in. Wij bellen u terug en zoeken voor u uit of de tegenpartij aansprakelijk is. Dit kan soms leiden tot een ingewikkelde juridische discussie met de tegenpartij. Die discussie hoeft u niet zelf te voeren, dat doen wij voor u.

Wanneer de tegenpartij de aansprakelijkheid heeft erkend, heeft u recht op schadevergoeding. Ga verder naar: Schadeclaim indienen – Rotterdam.

Wij berekenen uw totale schade. Wij dienen vervolgens een schadeclaim in. En uiteraard nemen wij u al het overige juridische werk uit handen. Zonder kosten voor het slachtoffer, gegarandeerd. Uiteindelijk wordt er een complete schadevergoeding aan u uitgekeerd. In de meeste gevallen ontvangt u vooraf alvast een voorschot.

Juridische hulp zonder kosten

Gratis juridische bijstand en advies bij letselschade. Als cliënt ontvangt u geen facturen van JBL&G. Wettelijk staat vast dat de kosten van rechtsbijstand door de aansprakelijke partij vergoed moeten worden. Onze rekeningen sturen wij dus rechtstreeks naar de verzekeraar van de tegenpartij en worden door uw tegenpartij vergoed. Hier ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring van.

Gratis bezoek aan huis

Vind u het prettig om ons persoonlijk te vertellen wat er precies is gebeurd? Wij komen graag bij u langs. Op korte termijn is een afspraak mogelijk. Vanuit ons letselschadebureau komen wij op voor de belangen van slachtoffers in de hele regio. Plaats uw naam en telefoonnummer in de invoervelden, wij bellen u terug om een afspraak in te plannen.

Werkwijze

Bekijk hoe wij te werk gaan bij letselschade. Wij stellen voor u de (verzekeraar van de) tegenpartij aansprakelijk en voeren de juridische discussie. Tevens maken wij een totaalberekening van uw schade. Wij zorgen ervoor dat al uw schade wordt vergoed. Zodra de aansprakelijkheid is erkend, zorgen wij ervoor dat uw wederpartij snel een voorschot op uw de totale schadevergoeding gaat uitbetalen.

Ervaringen

Bekijk hier ervaringen van cliënten die hun zaak door ons kantoor hebben laten behandelen.

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Bekijk de veel gestelde vragen pagina

Ook in Rotterdam

Onze juristen bezoeken u graag thuis om de zaak te bespreken.  Middels het contactformulier kunt u een vrijblijvende afspraak maken.

  • JBL&G werkt alleen voor slachtoffers en niet voor verzekeraars.
  • JBL&G brengt geen kosten in rekening bij het slachtoffer.
  • Juridisch Bureau Letselschade is maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 19.00 uur.

Neem contact op voor hulp bij een verkeersongeval

Slachtoffer van een verkeersongeval in Rotterdam? Vul het contactformulier in. Uw gegevens worden direct verzonden naar ons kantoor. Een ervaren verkeersongevallen jurist belt u terug en neemt uw zaak direct in behandeling.

Als letselschadespecialisten streven wij, JBL&G, in elke zaak naar de maximale schadevergoeding. Wij staan bekend om onze snelle, doelgerichte en persoonlijke aanpak. Klik hieronder op de knop en vul uw naam en telefoonnummer in!

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.