Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Schadeclaim indienen in Rotterdam

Nadat u een ongeluk is overkomen, met letsel tot gevolg, gaan onze juristen over tot het indienen van een schadeclaim. Het verzoek tot het vergoeden van de schade wordt opgesteld nadat de tegenpartij de aansprakelijkheid heeft erkend. Wij inventariseren uw schade en we zorgen ervoor dat deze vergoed wordt.

Onze juristen houden zich dagelijks bezig met het opstellen van schadeclaims. Wilt u dit proces volledig uit handen geven, vul dan het contactformulier in. Onze rechtsbijstand is gratis.

✓ Geen wachttijden; uw dossier wordt direct in behandeling genomen
✓ De claim omvat een verzoek tot vergoeding van alle gemaakte kosten en alle gemiste inkomsten
✓ Vaak krijgt u op zeer korte termijn al een voorschot op uw schade, na erkenning

Slachtoffers van een ongeval in Rotterdam, worden altijd snel geholpen. Vertel uw verhaal; vul uw naam en telefoonnummer in. Wij bellen u terug en bespreken de zaak met u.

Schade berekenen

De schadeclaim bestaat uit een verklaring van alle gemaakte kosten en verlies van inkomsten. Aan de hand van vragen brengen wij uw volledige schade in kaart. Hieruit komt een berekening voort. In deze berekening worden alle schadeposten meegenomen. Zo weet u zeker dat u alle schade vergoed krijgt.

Hieronder een opsomming van alle schadeposten bij letselschade.

 • Inschakelen hulp bij het huishouden, boodschappen doen, kinderen naar school brengen etc.
 • Inschakelen hulp in de tuin
 • Inschakelen hulp bij het onderhoud en schilderen van uw huis
 • Studievertraging
 • Verlies aan verdienvermogen als u door uw klachten niet meer kunt (over)werken
 • Gemiste pensioenopbouw
 • Reïntegratiekosten voor het begeleiden naar ander werk
 • Kosten gepaard gaande met opname in een ziekenhuis of revalidatiecentrum
 • Reiskosten
 • Medische kosten
 • Smartengeld
 • Economische kwetsbaarheid
 • Wettelijke rente

Verder alle kosten die u zonder het ongeval niet gemaakt zou hebben.

Verlies aan inkomen na ongeval

Kunt u door het ongeval een aantal weken niet werken en is uw loon niet 100% doorbetaald, dan heeft u een verlies aan inkomen. U kunt het gemiste bedrag in de schadeberekening opnemen. Ook wanneer u na het ongeval niet meer kunt overwerken en u hierdoor minder verdient, dient de wederpartij dit te vergoeden.

Schakel ons vandaag nog in

Wij zijn een ervaren, deskundig letselschadebureau. Relevante regels en wetten zijn bij ons uiteraard uiterst bekend. Wij streven naar een maximale schadevergoeding. Heeft de tegenpartij de aansprakelijkheid erkend? Dan ontvangt u vaak snel een  eerste voorschot op uw schade. Een goede reden om hier uw naam en telefoonnummer in te vullen.

Een letselschadejurist bij u in de buurt

Wij werken door heel Nederland. Maak een afspraak en wij komen op korte termijn (dezelfde week nog) bij u langs zodat u kunt vertellen wat er precies is gebeurd. Wij nemen dan gelijk uw schade op.

Wij hebben eigen medisch adviseurs

Juridisch Bureau Letselschade heeft meerdere eigen medisch adviseurs. Zij zijn allen zeer ervaren en geven betrouwbare adviezen in begrijpelijke taal. Met deze medische adviezen is het gemakkelijker om uw letselschadeclaim uitbetaald te laten krijgen.

Vul uw naam en telefoonnummer in, laat een uitgebreide schadeberekening maken en claim zo uw volledige schade.

Uitgebreide schadeberekening

Veel letselschadekantoren, vooral veel rechtsbijstandsverzekeraars, proberen een zaak in zo kort mogelijke tijd af te wikkelen. Zij maken daarbij geen schadeberekening waaruit uw letselschade duidelijk wordt. Hierdoor loopt u als letselschade slachtoffer vaak veel schadevergoeding mis.

Dit is natuurlijk jammer. U dient de vergoeding in zijn geheel uitgekeerd te krijgen, niet meer en niet minder. Daarom is een berekening van uw schade belangrijk. Onze juristen maken samen met u een uitgebreide berekening en claimen uw letselschadevergoeding.

Neem contact op voor hulp bij uw schadeclaim

Voor gratis juridische hulp en advies schakelt u onze letselschadespecialisten in. Zo wordt alles goed geregeld. Wij nemen uw zorg uit handen en u krijgt de hoogste schadevergoeding die wij voor u kunnen claimen. Vul uw naam en telefoonnummer in en uw zaak wordt vandaag nog kosteloos in behandeling genomen.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.