Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Bedrijfsongeval Rotterdam

Heeft u letselschade door een arbeidsongeval? Mogelijk heeft u recht op schadevergoeding. Wij zoeken dit graag voor u uit. In de meeste gevallen is uw werkgever aansprakelijk. In goed overleg claimen wij uw schadevergoeding. Slachtoffers uit Rotterdam kunnen terecht bij Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht.

✓ Wij zoeken alles voor u uit; dat bespaart u een hoop tijd en juridische rompslomp
✓ De werkgever-werknemer relatie zal niet onder druk komen te staan
✓ Uw baas is verzekerd voor dit soort ongevallen; het traject zal daarom soepel verlopen

Indien de werkgever zijn zorgplicht heeft geschonden, is hij juridisch aansprakelijk. De zorgplicht reikt erg ver. Wilt u direct meer weten? Wij hebben een vestiging in Rotterdam. Bel ons op 020 – 214 99 00 of laat uw gegevens achter, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Dit biedt de mogelijkheid om rustig over de zaak te praten. Vul hier uw naam en telefoonnummer in.

Werkgever aansprakelijk stellen

Wie is er verantwoordelijk voor uw letselschade? In de praktijk blijkt dat werkgevers vaak aansprakelijk zijn voor de geleden schade. Uw baas moet namelijk voldoen aan zijn zorgplicht. Vraag uw collega’s om een getuigenverklaring op te stellen van het incident. Dan stellen wij uw werkgever aansprakelijk, waarbij wij proberen de verstandhouding met uw werkgever niet te verslechteren.

U krijgt kosteloos juridische bijstand en al uw schade wordt vergoed. Neem daarom nu contact op en vul uw naam en telefoonnummer in.

Zorgplicht werkgever

Een bedrijfsongeval roept vele vragen op:

  • Is er in mijn situatie sprake van een arbeidsongeval of niet?
  • Is de werkgever aansprakelijk?
  • Welke schade kan ik vergoed krijgen?
  • Hoe werkt het juridisch allemaal?

De werkgever heeft een wettelijke zorgplicht tegenover u als werknemer. De werkgever moet veiligheidsmaatregelen nemen om u te beschermen. U moet veilig kunnen werken waardoor u geen letsel oploopt. Uw werkgever moet instructies geven, toezicht houden en u voorzien van werkschoenen, werkkleding of helm.

De zorgplicht reikt erg ver, en wordt vaak geschonden door werkgevers. U kunt vertrouwen op onze deskundige, juridische bijstand.

Aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval

U bent het slachtoffer van een arbeidsongeval wanneer u tijdens uw werk letsel heeft opgelopen. Daarom kunt u uw werkgever aansprakelijk stellen voor uw letselschade. De werkgever is verplicht alle maatregelen te treffen om een bedrijfsongeval te voorkomen. De werkplek, machines en materialen moeten veilig zijn.

Ook hoort de werkgever voorlichting te geven over het gebruik en toezien op het volgen van instructies. Als werknemer moet u beschermd worden. Bij veel zaken die wij binnenkrijgen, blijkt dan ook keer-op-keer dat wij voor slachtoffers, zoals u, de werkgever aansprakelijk kunnen stellen.

Gewond door een machine

Bedrijfsongevallen gebeuren vaak door defecte of onveilige machines en/of materialen. U kunt hierbij denken aan het oplopen van handletsel of oogletsel door een onveilige machine of afbrekende onderdelen. Ook kunt u het slachtoffer zijn van een fout van een collega. U heeft dan recht op schadevergoeding.

Vertel uw verhaal; onze letselschadespecialisten beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder. Wij berekenen uw schade. En wij dienen een schadeclaim in.

Stel een vraag

Heeft u een vraag over een ongeluk dat u op uw werk of onder werktijd is overkomen? Vul het formulier in. En ontvang vandaag nog antwoord.

1. Vul hiernaast uw vraag in

2. Klik op de knop

3. Wij beantwoorden graag telefonisch uw vragen

Gewond door een voertuig

Bent u tijdens uw werk in Rotterdam of omgeving door een heftruck aangereden? Heeft u een verkeersongeval gehad onder werktijd op het bedrijfsterrein? Is u tijdens het laden en lossen een ongeval overkomen?

U kunt bijvoorbeeld gewond raken door onoplettendheid of het rijden zonder certificaat van een medewerker. Als u letselschade heeft opgelopen onder werktijd door een voertuig, dan kunt u hiervoor een schadeclaim indienen. Gratis juridische bijstand in Rotterdam? Type hier uw naam en telefoonnummer in.

Schadeclaim indienen

U heeft letselschade opgelopen door een bedrijfsongeval. En u wilt uw letselschade verhalen op uw baas. Hiervoor moet u bewijzen dat uw baas aansprakelijk is. Wat moet u daarvoor doen?

1. Vraag een schriftelijke verklaring van getuigen

2. Maak foto’s van de situatie ter plaatse

3. Vul uw naam en telefoonnummer in en neem contact op.

Vaak is uw baas verzekerd voor een ongeval op de werkvloer. Hierdoor blijft uw werkgever buiten beeld en handelt onze letselschadespecialist het af met de verzekeraar. Wij streven ernaar dat uw relatie met uw werkgever niet verslechtert. Wilt u meer informatie over het indienen van een schadeclaim, ga verder naar: Schadeclaim indienen, Rotterdam.

Onze juristen

Bent u slachtoffer van een bedrijfsongeval in Rotterdam? Onze ervaren juristen staan voor u klaar. Wij geven u gratis juridisch advies en helpen u bij het claimen van een maximale schadevergoeding. Wij komen graag bij u langs om alles rustig door te spreken.

Werkwijze

Bekijk hier hoe wij te werk gaan

Ervaringen

Wat zeggen onze cliënten over ons?

Bezoek aan huis

Ook in Rotterdam is het mogelijk om uw zaak thuis te bespreken. Dit is een welkome oplossing indien u door de ernst van het letsel niet de mogelijkheid hebt om naar ons kantoor te komen. Wij brengen uw situatie in kaart en beantwoorden al uw vragen.

Heeft u vragen? Mogelijk vindt u het antwoord op de veel gestelde vragen pagina.

Neem contact op voor hulp bij een arbeidsongeval

Wij stellen uw werkgever aansprakelijk en zo nodig schakelen we de arbeidsinspectie in. Wij berekenen uw schade en claimen deze. Wilt u professionele hulp en een maximale schadevergoeding ontvangen? Klik op de oranje knop en wij bieden u gratis juridische bijstand en advies bij letselschade. Of bel 020 – 214 99 00. JBL&G is werkzaam in heel Nederland en is ook gevestigd in Rotterdam.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.