Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade opgelopen bij een ongeval in Rotterdam

Verkeersongevallen en bedrijfsongevallen zijn de meest voorkomende situaties waarbij men letsel oploopt. Heeft u een whiplash, hondenbeet, trapongeval, hersenschudding of ander ongeval opgelopen? Voor al uw gemaakte kosten en gemiste inkomsten maken wij een schadeberekening. Vervolgens dienen wij de schadeclaim voor u in.

In de meeste gevallen ontvangt u in de beginfase meteen een voorschot op de volledige schadevergoeding. Onze letselschadejuristen staan u gratis bij.

✓geef uw juridisch dossier uit handen, zodat u zich kunt richten op herstel

✓geen kosten voor het slachtoffer

✓zeer snel een voorschot op uw schadevergoeding

Whiplash opgelopen

Van achter aangereden? De kans is groot dat u hierbij een whiplash oploopt. U heeft veel klachten en beperkingen, terwijl een arts niet exact kan zien wat er mis is. Omdat er geen aantoonbaar letsel is, melden sommige verzekeraars dat er dan geen sprake is van ‘verhaalbare schade’.

In zulke gevallen voeren onze juristen graag de juridische discussie. Onze juristen zijn op de hoogte van relevante wetsartikelen en hebben veel ervaring op het gebied van whiplash-letsel.

Trapongeval op het werk of in de winkel

U bent op uw werk van de trap gevallen. Oorzaken kunnen zijn: ontbreken van antislipstroken of –matten, geen leuning, water op de trap of het materiaal waarvan de trap is gemaakt dat gladheid veroorzaakt. U kunt hierbij ernstig gewond raken.

Heeft u een trap in de winkel gekocht? Bent u op de trap in een winkel uitgegleden? Ook dan kunnen wij u helpen. Onze juristen zoeken gratis voor u uit of de winkel aansprakelijk gehouden kan worden.

Heeft u letselschade opgelopen? Ook in Rotterdam staan wij slachtoffers snel en gratis bij. Wij zorgen voor erkenning. Wij regelen de maximale schadevergoeding die in uw situatie geldt. Klik op deze link, vul uw naam en telefoonnummer in.

Uitglijden

Uitglijden, struikelen of vallen op straat, in een winkel of restaurant kunnen u vervelende klachten opleveren. Bent u in Rotterdam gevallen door gladheid of gestruikeld over een ander?

U kunt de gemeente Rotterdam of winkel hiervoor aansprakelijk stellen, afhankelijk van de situatie. Voor meer informatie neemt u contact op. Dan krijgt u gratis letselschade advies en rechtsbijstand van onze ervaren juristen.

Stel uw vraag

Heeft u een juridische vraag? Vul het formulier in. Ontvang vandaag nog antwoord.

1. Vertel wat er is gebeurd
2. Klik op de knop
3. Wij beantwoorden graag telefonisch uw vragen

Hersenletsel, hersenschudding opgelopen

Wanneer u een hersenschudding of niet-aangeboren hersenletsel (NAH) heeft, dan kan dit ernstige gevolgen hebben. U kunt in coma raken, halfzijdig verlamd raken, zintuigen hebben die niet meer volledig functioneren, uw denkvermogen kan aangetast zijn of er treden karakterveranderingen op. Uw focus ligt op uw herstel. Wij nemen u werk uit handen door uw schadevergoeding te regelen.

Ongeval tijdens paardrijden

U kunt letselschade oplopen tijdens het paardrijden, na een trap, een beet, of een val. Als ruiter heeft u extra juridische bescherming. De eigenaar van het paard is aansprakelijk voor uw schade. Bent u tijdens een paardrijles ten val gekomen? Dan kunt u de manage door ons aansprakelijk laten stellen.

U krijgt soms een percentage als eigen schuld toegerekend, maar u krijgt het grootste deel van de schade vergoed. Zelfs wanneer er een bordje hangt ‘paardrijden op eigen risico’. Bel voor gratis advies met onze ervaren letselschadespecialisten of stel een vraag via het contactformulier.

Verkeersongeval Rotterdam

Er is sprake van een aanrijding met letsel? Als slachtoffer van een verkeersongeval kunt u in veel gevallen een schadevergoeding claimen. Wij geven u gratis juridische bijstand en advies. Ga verder naar verkeersongeval Rotterdam

Bedrijfsongeval Rotterdam

Uw werkgever is verplicht alle maatregelen te treffen om een bedrijfsongeval te voorkomen. De werkplek, machines en materialen moeten veilig zijn. Ook dient de werkgever voorlichting te geven over het gebruik en toezien op het volgen van instructies.

Uit de praktijk blijkt dat werkgevers vaak aansprakelijk zijn voor de geleden schade.
Wenst u de schade als gevolg van het arbeidsongeval vergoed krijgen? Ga verder naar bedrijfsongeval Rotterdam

Ander ongeval

Is er sprake van een ander ongeval? Staat uw ongeval niet eerder benoemd? Ook dan staan wij voor u klaar. Vul uw naam en telefoonnummer in voor hulp in de regio Rotterdam. Onze juristen nemen uw zaak direct in behandeling. Een bezoek aan huis is ook mogelijk.

Schadeclaim indienen

Met meer dan 15 jaar ervaring met letselschadezaken willen wij ook u helpen. Wanneer u advies en rechtsbijstand wenst, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Ga verder naar schadeclaim indienen.

Wanneer wij uw zaak in behandeling nemen, wordt u een jurist toegewezen. Die persoon zal uw zaak vlot behandelen en u continu op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. Wilt u meer weten over onze juristen? Volg de link.

Onze cliënten delen hun ervaringen met JBL&G. Klik op onze referenties om naar de pagina te gaan.

  1. Meld uw letselschade;
  2. Wij zoeken uit of de tegenpartij aansprakelijk gesteld kan worden;
  3. Is dat het geval, dan vragen wij uw medisch dossier op;
  4. Vervolgens brengen wij al uw schade nauwkeurig in kaart;
  5. Wij dienen de schadeclaim in;
  6. U ontvangt de schadevergoeding op uw eigen bankrekening.

Woont u in de regio Rotterdam en kunt u niet naar ons toekomen? Dan komen wij naar u toe. Wij brengen uw situatie in kaart en beantwoorden al uw vragen.

Op de veelgestelde vragen pagina leest u de meest gestelde vragen en antwoorden over letselschade. Staat uw vraag er niet bij? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw letselschade vragen.

Neem contact op

Letselschade? Klik op de onderstaande knop voor rechtsbijstand in uw regio. U hoeft zich niet langer te verdiepen in lastige, juridische vraagstukken. Wij weten hoe wij de maximale schadevergoeding kunnen claimen. Wanneer u uw dossier uit handen geeft, wordt deze direct in behandeling genomen.

1. Klik op de oranje contactknop. 2. Vul uw naam + telefoonnummer in. 3. Wij bellen u terug om uw zaak te bespreken.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.