Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Aanrijding in Rotterdam

U bent met uw auto, fiets, motor of lopend in botsing geraakt met een auto, waarbij u gewond bent geraakt. Wat nu? Is de automobilist schuldig? Dan moet de bestuurder of de verzekeraar uw schade vergoeden. Onze juristen kunnen u daarbij helpen. Aangereden door een auto in Rotterdam?

✓ Rechtsbijstand zonder kosten
✓ Al het juridische werk wordt u uit handen genomen
✓ In de meeste gevallen krijgt u zeer snel een voorschot uitgekeerd op uw schadevergoeding

Wanneer u contact opneemt, helpen wij u nog dezelfde dag. Wij werken door heel Nederland. U krijgt gratis juridisch advies en rechtsbijstand. Als ervaren letselschadespecialisten helpen wij u aan de maximale schadevergoeding waar u recht op heeft.  Vul uw naam en telefoonnummer in.

Als fietser aangereden in Rotterdam door een auto

Op de fiets heeft u een botsing gehad met een auto. De ernst van het letsel hangt af van de snelheid waarmee u bent geraakt. Voor de schade die u als fietser heeft, kunt u meestal bij een aanrijding de automobilist aansprakelijk stellen.

Let op: Ook wanneer het de schuld van de fietser is, dient de automobilist in ieder geval de helft van de schade te vergoeden. Als fietser wordt u namelijk wettelijk extra beschermd. Heeft u als fietser een ongeluk gehad met een auto? Wij regelen een rechtvaardige schadevergoeding. Ga verder naar: op de fiets aangereden in Rotterdam.

Als automobilist aangereden door een andere auto

U bent als automobilist in Rotterdam aangereden door een andere auto. Heeft u hierdoor verwondingen of lichamelijke klachten opgelopen? Wij van letselschadebureau JBL&G nemen uw zorgen graag uit handen.

Vul uw naam en telefoonnummer in. Wij stellen kosteloos de tegenpartij voor u aansprakelijk. Heeft de tegenpartij de aansprakelijkheid erkend dan zorgen wij ervoor dat u snel een voorschot op uw schade zult ontvangen.

Dader doorgereden na verkeersongeval?

Is de bestuurder doorgereden na de aanrijding? Dan kunnen wij toch de schade voor u verhalen. Ook wanneer het uw eigen schuld was, heeft u kans op een schadevergoeding.

Als voetganger aangereden door een auto of scooter?

U bent als voetganger aangereden door een auto of scooter. U heeft letselschade opgelopen en u wilt een schadevergoeding claimen. In vrijwel alle gevallen kunt u uw schade verhalen. Ook wanneer u (deels) schuldig bent aan het ongeval.

Het is belangrijk dat u meteen de gegevens vraagt van de dader, getuigen en foto’s maakt van de situatie. Ook adviseren we zo snel mogelijk een arts te bezoeken. Slachtoffers van verkeersongevallen in Rotterdam, kunnen op korte termijn worden geholpen.

Stel een vraag

Als motorrijder aangereden door een auto

Een motorrijder wordt vaak later opgemerkt dan een auto. Wanneer u als motorrijder slachtoffer wordt van een ongeval, raakt u doorgaans veel zwaarder gewond. U zult naast lichamelijke letselschade (whiplash, botbreuken, hersenletsel) ook financiële schade lijden.

Wat moet u doen? Ga naar de huisarts. Claim daarna de letselschade. Bij deze fase kunnen wij u helpen. Wij nemen uw zorg uit handen en verhalen de maximale schadevergoeding bij de veroorzaker. Ook claimen wij alle kosten die u zonder het ongeval niet gemaakt zou hebben.

Vul uw naam en telefoonnummer in en onze juristen nemen vandaag nog contact met u op. Wij kunnen een afspraak maken bij u thuis om uw zaak door te spreken. Vaak lukt dat binnen een paar dagen.

Schadeclaim indienen

De wederpartij moet aansprakelijk gesteld worden. U zult bewijs moeten tonen van het ongeval en van de letselschade. Als letselschadejurist helpen wij u met het indienen van een schadeclaim. Met onze kennis en ervaring omtrent regels en wetten kunnen wij voor u de maximale schadevergoeding claimen. Ga verder naar schadeclaim indienen.

Onze juristen

Onze ervaren juristen helpen u door het letselschadetraject heen. Meer weten over wie wij zijn? Ga verder naar onze juristen.

Werkwijze & ervaringen

U heeft letselschade. Alle kosten die u als gevolg hiervan heeft moeten maken, en alle schade die u lijdt, moeten volledig worden vergoed. Zo gaan wij te werk:

  1. Meld uw letselschade
  2. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk
  3. Wij vragen uw medisch dossier op
  4. De betreffende jurist berekent uw totale schade
  5. De schadevergoeding wordt ingediend

U heeft behoefte aan juridisch advies? U woont in Rotterdam of omgeving? Dan helpen wij u graag. Bekijk de ervaringen van onze klanten die ons letselschadebureau ingeschakeld hebben. Ga verder naar: ervaringen letselschade

Een bezoek aan huis is mogelijk op zeer korte termijn

Om alles goed door te nemen is het vaak van belang om een persoonlijke afspraak in te plannen. Wij brengen uw situatie in kaart en beantwoorden al uw vragen.

Veelgestelde vragen over letselschade

Heeft u een vraag over letselschade? Lees de veelgestelde vragen. Staat u vraag er niet bij? Dan kunt u contact opnemen. U ontvangt dezelfde dag al een reactie.

Neem contact op

Professioneel juridische hulp bij letselschade indien u door een auto bent aangereden. Zonder kosten, hier ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring van. In uw eigen regio. Dus doe het nu – klik op de onderstaande knop en vul uw naam + telefoonnummer in.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.