Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade door ongeluk in Zuidlaren

Bij letselschade door een ongeluk in Zuidlaren kunt u vandaag nog contact met ons opnemen. Letselschadebureau JBL&G regelt de schadevergoeding voor slachtoffers met letsel. Dit doen we kosteloos, de wederpartij betaalt onze kosten.

1) U vult het contactformulier in

2) Wij bellen u terug

3) We bespreken de zaak samen en we nemen deze direct kosteloos in behandeling

Juridisch Bureau Letselschade behandelt zaken in Zuidlaren. Een ongeval met letsel is al erg genoeg. Laat ons voor de financiële afwikkeling zorgen, dan heeft u meer tijd om u met uw herstel bezig te houden.

Letselschadeslachtoffers krijgen:

  • gratis hulp

  • gratis advies

  • en gratis juridische bijstand

  • door zeer ervaren letselschadespecialisten

Bezoek aan huis

Wenst u een huisbezoek in Zuidlaren? Dan kan dat op korte termijn. Indien gewenst, bespreekt een jurist van JBL&G uw zaak thuis met u.

Wat is letselschade?

Als u onze hulp inschakelt, ontvangt u een letselschadevergoeding van de tegenpartij. Dit is een vergoeding voor het lichamelijk letsel wat u heeft opgelopen, maar ook voor alle financiële schade die u oploopt. De meest voorkomende schade is verlies van inkomsten, omdat u voorlopig niet kunt werken. Onze juristen werken ook in de buurt van Zuidlaren. Eén telefoontje is voldoende om uw zaak uit handen te geven.

Neem contact op voor gratis behandeling van uw letselschadezaak!

Het letselschadetraject: hoe gaat het in zijn werk?

Ons hele team staat klaar om u te helpen. Bij de start van het traject krijgt u een eigen jurist toegewezen. Heeft u letselschade opgelopen door een ongeluk? Dan heeft u in de meeste gevallen recht op een volledige schadevergoeding.  Wij zullen er alles aan doen te claimen wij u recht op heeft.

Om alle stappen in het letselschadetraject op de juiste manier te doorlopen, kunt u gratis gebruikmaken van juridische bijstand. De tegenpartij dient onze kosten namelijk te betalen. Wij zullen u nóóit een factuur toesturen en hier ontvangt u vooraf een heldere verklaring van.

Woont u in Zuidlaren, dan kunnen wij u ook thuis bezoeken. Onze cliënten geven aan het prettig te vinden dat het mogelijk is om de zaak thuis te bespreken.

Schakel onze hulp in:

  • Laat ons uw zaak in behandeling nemen, zodat u zich volledig kunt richten op herstel

  • U hoeft ons niets te betalen, wij werken altijd gratis

  • Neem contact met ons op, direct gratis juridisch advies

  • Wij gaan dezelfde dag nog met uw dossier aan de slag

  • Wij zorgen ervoor dat u heel snel een voorschot op uw schade kunt ontvangen

Letselschade opgelopen

Wij kunnen een schadeclaim voor u indienen als u te maken heeft met een verkeersongeval, bedrijfsongeval, hondenbeet of ander ongeval.

Letselschade door verkeersongeval

Bent u betrokken geraakt bij een botsing / aanrijding in de omgeving van Zuidlaren en is de andere bestuurder in de fout gegaan? Dan staan wij u in deze zaak gratis bij. Onze medewerkers behandelen dagelijks verkeerszaken waarin er sprake is van letsel.

Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, we dienen een schadeclaim voor u in en tot slot ontvangt u een vergoeding voor alle schade – op uw eigen bankrekening.

Ongeval met letsel in Zuidlaren of omgeving? Zorg dat u op tijd uw schadeclaim bij de tegenpartij neerlegt. Doe een beroep op ons!

Letselschade door bedrijfsongeval

Bent u werkzaam bij een bedrijf in de omgeving van Zuidlaren en is u een ongeluk overkomen? Uw werkgever is bijna altijd aansprakelijk als het om een arbeidsongeval gaat.

In goed overleg zullen wij zorgen dat uw baas de aansprakelijkheid erkent en een schadevergoeding betaalt voor al het aangedane leed. Onze specialisten zorgen ervoor dat de relatie met uw baas niet zal verslechteren.

Letselschade door een ongeluk

Letselschade door een ongeluk in Zuidlaren of omgeving? Onze juristen werken in heel Nederland en bezoeken u thuis om de schade in kaart te brengen. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan ons kantoor. Claim uw schadevergoeding. U heeft vaak ook recht op smartengeld.

Letselschade door een ander ongeval

Bent u slachtoffer van een ander ongeval? De letselschade die u daarbij heeft opgelopen wilt u uiteraard niet zelf betalen, die moet volledig vergoed worden door de tegenpartij. Wij maken een nauwkeurige berekening van alle huidige schade, maar ook van de toekomstige schade. Dit levert u een hoge schadevergoeding op. Het bedrag dat de verzekeraar uitkeert ontvangt u direct op uw eigen bankrekening.

Neem contact op!

Gratis letselschade advies en juridische bijstand bij een ongeval in Zuidlaren e.o.? Vult u uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen? Wij pakken uw dossier dan direct op en eisen een volwaardige schadevergoeding bij de verzekeraar van de tegenpartij.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.