Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade bij verkeersongeval in Groningen

In Groningen gebeuren dagelijks verkeersongevallen. Om te zorgen dat uw schade zorgvuldig wordt behandeld is het nodig dat u zo snel mogelijk na het ongeval uw schade gaat claimen. Onze juristen doen dit kosteloos! In Groningen kunnen wij u thuis bezoeken om het ongeval door te nemen. U kunt bellen voor nadere informatie: 020 – 214 99 00 of het contactformulier invullen.

Schakel snel een letselschadejurist van JBL&G in en u krijgt:

  • Gratis juridische ondersteuning
  • Persoonlijke en betrouwbare hulp
  • Snel een voorschot op uw schade
  • JBL&G werkt door heel Nederland en is onafhankelijk
  • Er zitten geen addertjes onder het gras

Zie ook: letselschade jurist Groningen

Als voetganger aangereden worden

Bent u in Groningen of omgeving aangereden door een auto of een ander voertuig en hebt u als gevolg hiervan lichamelijke klachten opgelopen? Schakel een van onze letselschadejuristen van het kantoor in Groningen in en claim uw schade.

Vul het contactformulier in. Wij zullen vandaag nog contact met u opnemen om uw letselschadezaak te bespreken.

Auto-ongeval in Groningen: schadeformulier invullen

Vul het schadeaanrijdingsformulier in. Elke automobilist is wettelijk verplicht een schadeaanrijdingsformulier in de auto te hebben. Bent u aangereden door een automobilist in de stad Groningen?

Vul dan samen met de automobilist het schadeaanrijdingsformulier in. Geef duidelijk aan waar het ongeval in Groningen heeft plaats gevonden en wat er is gebeurd. Hierdoor kan er later geen discussie over de toedracht ontstaan.

Vraag het proces verbaal op

In Groningen zijn meerdere politievestigingen. De kans is groot dat de politie ter plekke zal komen wanneer een aanrijding heeft plaats gevonden. Indien de politie ter plekke is geweest zult u naderhand het proces verbaal bij de politie Groningen moeten opvragen.

Hieruit zal blijken wie het verkeersongeval heeft veroorzaakt. Op grond hiervan kan de aansprakelijkheid voor het verkeersongeval door de wederpartij worden erkend.

Wij vragen voor u gratis dit Proces Verbaal op!

De letselschadejuristen van JBL&G staan voor een snelle, doch zorgvuldige behandeling van uw letselschadezaak. Daarnaast zullen zij de maximaal mogelijke schadevergoeding voor u verhalen.

Vrijblijvend bezoek aan huis in Groningen

Indien u in Groningen en omgeving woont komen wij, wanneer u dat wenst, gratis bij u thuis op bezoek om op al uw vragen een antwoord te geven.

Neem contact op!

Schakel ons vandaag nog in. Als u op deze pagina uw contactgegevens invult, zullen wij binnen één dag contact met u opnemen.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.