Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade opgelopen in Leeuwarden

U heeft letselschade opgelopen in Leeuwarden of omgeving. Nu komt er veel op u af. Naast de medische zorg die u nodig heeft, zult u ook extra kosten moeten maken (kosten eigen risico, reiskosten, inkomensschade, hulp in de huishouding, etc. etc.).

Alle financiële- en psychische schade zal door de tegenpartij vergoed moeten worden indien hij/zij aansprakelijk is. Wij helpen u hier gratis mee.

  • Gratis hulp, advies en begeleiding

  • Vandaag nog uw eigen letselschadejurist

  • Gratis huisbezoek in Leeuwarden

  • Snel een voorschot op uw letselschade

  • Vele tevreden cliënten

JBL&G staat bekend om de snelheid waarmee wij zaken aanpakken. Als u nu overgaat tot het invullen van het contactformulier, nemen wij vandaag nog contact met u op om uw zaak te bespreken en uw vragen te beantwoorden.

Gratis en vrijblijvend: uw letselschade thuis bespreken

Onze juristen werken door heel Nederland, en kunnen u indien u wenst, thuis bezoeken in Leeuwarden. U hoeft geen bezoek te brengen aan onze vestiging. Wij komen naar u toe als u dat prettiger vindt. Aan de juridische bijstand en adviezen die wij u bieden, zijn geen kosten verbonden. Wij sturen u nóóit een factuur toe voor onze werkzaamheden.

Letselschade door verkeersongeval

Bent u in Leeuwarden als fietser door een auto aangereden? Dan heeft u in alle gevallen recht op schadevergoeding. Bent u als bestuurder van een auto in botsing gekomen met een ander voertuig? Wij zoeken uit of de tegenpartij aansprakelijk is en we dienen op deskundige wijze uw schadeclaim in.

Letselschade door bedrijfsongeval

Bent u gewond geraakt tijdens werkzaamheden in Leeuwarden? Grote kans dat uw baas de daaruit voortkomende schade moet betalen. Uw werkgever heeft namelijk een zorgplicht. In de praktijk blijkt dat deze vaak wordt geschonden. Neem zeker contact met ons op.

Letselschade door een ander ongeval

Heeft u in Leeuwarden letselschade opgelopen door een ander ongeval? Er zijn vele oorzaken van letselschade. Indien een ander schuldig is aan deze schade, zullen wij overgaan tot het aansprakelijk stellen van de tegenpartij.

In Leeuwarden: gratis advies en bezoek aan huis

Indien u wenst, komen wij graag bij u langs om de zaak te bespreken. U hoeft dan niet naar onze vestiging te komen. Slachtoffers in Leeuwarden kunnen wij altijd op korte termijn bezoeken. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Na afloop van dit gratis adviesgesprek kunnen wij uw zaak direct in behandeling nemen. Wij regelen uw zaak gratis.

Neem contact op!

Bij letselschade in Leeuwarden staat Juridisch Bureau Letselschade u kosteloos bij. Als u contact opneemt, zullen wij u vandaag nog terugbellen. Wij doorlopen het hele letselschadetraject en we zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft: een volledige schadevergoeding. Klik op de oranje knop en vul uw gegevens in!

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.