Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Vraag over letselschade

Hebt u letselschade opgelopen door een verkeersongeval of bedrijfsongeval in Groningen? Lees hier de meest gestelde vragen aan ons kantoor in Groningen. Staat uw vraag er niet tussen? U kunt het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Hier staat nog meer informatie.

Vraag: Wat zijn de kosten van juridische hulp?

JBL&G neemt uw zaak gratis in behandeling. Wij sturen u dus nooit een rekening toe. Bij medische fouten is er een enkele uitzondering. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover of lees hier meer.

Vraag: Wat wordt onder letselschade verstaan?

Letselschade is de schade die u lijdt als gevolg van lichamelijk of geestelijk letsel waarvoor iemand anders aansprakelijk is. Letselschade kan worden opgelopen door vele gebeurtenissen. U kunt hierbij denken aan een verkeersongeval in Groningen. Schakel ons vandaag nog in en wij verhalen de letselschade op de wederpartij.

Vraag: Wanneer wordt de schade vergoed?

Uw schade zal worden vergoed als de tegenpartij de aansprakelijkheid voor het ongeval heeft erkend. In dat geval zorgen wij op korte termijn een voorschot zult ontvangen.

Vraag: Wanneer hebt u recht op een schadevergoeding?

U hebt recht op een schadevergoeding als iemand u letselschade heeft toegebracht.

Recht op schadevergoeding als:

  • Het ongeval nog niet verjaard is (dit zoekt onze jurist zo snel mogelijk voor u uit)
  • én de tegenpartij is schuld aan het ongeval, heb u in veel gevallen recht op een schadevergoeding
  • U moet deze schadevergoeding wel opeisen bij de wederpartij

Vraag: Wie dient de schadeclaim in bij de wederpartij?

De letselschadejuristen van JBL&G kunnen namens u een schadeclaim indien bij de wederpartij. U ontvangt altijd een kopie van alle brieven die onze letselschadejuristen versturen of ontvangen. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de stand van zaken.

Houdt uw huidige letselschadeadvocaat u niet goed op de hoogte? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Vul het contactformulier in en wij zoeken voor u uit of het mogelijk is dat wij de behandeling van uw dossier van hem overnemen. Vaak levert dit voor u meer schadevergoeding op!

Vraag: Hoe weet ik of JBL&G goed is?

Antwoord: Ons kantoor volgt de adviezen van de LetselschadeRaad en voldoet aan alle eisen die de Letselschade Raad stelt. Hierdoor is een professionele behandeling van uw letselschadezaak gewaarborgd. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Letselschade Nederland. Lees hier ook de vele recensies die onze cliënten achterlieten!

Neem contact op!

Klik de oranje knop aan en stuur ons vervolgens een bericht als u gebruik wilt maken van onze juridische bijstand. Schroomt u niet om geheel vrijblijvend en gratis contact met ons kantoor op te nemen. Wij kunnen u informatie en advies geven en ervoor zorgen dat u de hoogste schadevergoeding zult ontvangen.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.