Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade opgelopen door fietsongeval in Groningen

De praktijk leert dat fietsers vaak het slachtoffer zijn van een ongeval op de weg. Op de Nieuwe Ebbingestraat en de Korreweg in Groningen gebeuren veel ongelukken met fietsers. Dit komt mede door de grote hoeveelheid studenten die van deze wegen gebruik maken. Daarnaast is Groningen een grote stad met intensief en vaak chaotisch één richting verkeer.

Bent u het slachtoffer geworden van een aanrijding? Dan kunt u als fietser altijd letselschade claimen. Fietsers vallen namelijk onder de zgn. “zwakke verkeersdeelnemers”. De andere partij moet minimaal 50% van uw schade vergoeden, ook al was u zelf fout.

Voor hulp en advies, neem contact op met JBL&G. Onze juristen kunnen u thuis bezoeken in Groningen.

Zie ook: letselschadebureau Groningen

Letselschade bij aanrijding fietser

Wanneer een fietser wordt aangereden is er vaak sprake van ernstig letsel. Het letsel kan variëren van schrammen, lichte pijn in de rug tot ernstige botbreuken en hersenschudding. Het letsel zal mede afhangen van de omstandigheden van het ongeval.

Vooral de snelheid waarmee de fietser of voetganger wordt aangereden door een motorvoertuig is van belang. Wanneer een fietser een aanrijding heeft gehad met een auto kan in vrijwel alle gevallen de automobilist aansprakelijk worden gesteld. De schade wordt dan verhaald op de veroorzaker van het verkeersongeval.

Bent u als fietser het slachtoffer geworden van een verkeersongeval in Groningen? Neem vandaag nog contact met ons op en wij kunnen u helpen bij het verhalen van uw schade. Bel gratis 020 – 214 99 00 of vul het contactformulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Hebt u in Groningen letselschade opgelopen doordat een auto u aanreed op de fiets?

  • Onze ervaren letselschadejuristen kunnen u kosteloos bijstaan bij het verhalen van uw schade!

Verkeersongeval Groningen: Auto – Fiets

Verkeersongevallen met fietsers komen vaak voor in Groningen. In Groningen wonen erg veel studenten. Soms vallen er bij zo´n ongeval zware gewonden. Deze slachtoffers kunnen dan lichamelijke klachten over houden na het ongeval. Letsel door ongevallen op de fiets kunnen ernstig zijn, omdat je als fietser erg kwetsbaar bent in het verkeer.

Het letsel kan bijvoorbeeld bestaan uit blauwe plekken, botbreuken of kneuzingen. Soms gaan deze klachten vanzelf over, maar het gebeurt helaas ook vaak dat er blijvende klachten zijn. In beide gevallen loont het om hulp in te roepen bij het claimen van uw schade na fietsongeval.

Fietsongeluk: 50 procent regeling

Ook als het fietsongeluk geheel aan uw eigen schuld te wijten is, is het vaak nog mogelijk een – gedeeltelijke – schadevergoeding te claimen bij uw wederpartij. Vaak is dit erg lastig. U kunt die discussie daarom beter door ons laten voeren.

Een student met fietsongeval kan door zijn letsel te maken krijgen met studievertraging. Deze kan al snel oplopen tot boven de € 10.000,-!

  • Laat ons uw schade claimen
  • Vaak kunt u in dat geval meer dan € 15.000,00 schadevergoeding ontvangen
  • Na erkenning ontvangt u snel een voorschot op uw schade
  • Neem contact met ons op via het contactformulier of mail: info@jblg.nl
  • Of bel: 020 – 214 99 00

In Groningen en omgeving: gratis bezoek aan huis

Wanneer u dat wenst en u woont in de omgeving van Groningen dan kan onze letselschadejurist u thuis bezoeken. U kunt dan alles rustig doorspreken en vaak komt u er op die manier achter dat u eigenlijk recht heeft op een hoog schadebedrag!

Neem contact op!

Onze hulp kost niets. Hier ontvangt u vooraf een verklaring van. Druk op de oranje knop en vul uw naam + telefoonnummer in!

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.