Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade door bedrijfsongeval in Groningen

U bent gewond geraakt door een ongeval op het werk in Groningen. Hierdoor lijdt u schade. Schakel ons in om uw volledige schade zo snel mogelijk vergoed te krijgen.

Als letselschadejuristen gaan wij de strijd voor u aan en zoeken wij uw zaak tot op de bodem voor u uit.

Werkgever moet zorgen voor veilige werkomgeving

Uw werkgever heeft een zorgplicht. Dit houdt in dat hij ervoor moet zorgen dat hij er alles aan doet om een ongeluk te voorkomen, zodat u als werknemer geen ongeval kan overkomen. Laat uw werkgever dit na, en krijgt u een ongeluk op het werk, dan kan de werkgever daarvoor aansprakelijk worden gesteld.

Bedrijfsongeval bespreken in Groningen?

Kies de dag en het tijdstip dat u het beste uitkomt. Geef dit vervolgens aan ons door. Wij kunnen u thuis bezoeken om uw letselschadezaak rustig door te nemen. Ook kunnen wij vervolgens meteen overgaan tot het aansprakelijk stellen van de tegenpartij.

Bovendien is er een kans dat er gedurende het gesprek meer schadeposten “boven water komen” die wij voor u kunnen claimen. Dit leidt ertoe dat uw schadevergoeding een stuk hoger zal uitvallen.

Schakel hulp in, het kost u niets

Bent u werkzaam in Groningen en omgeving en bent u het slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval? Neem vandaag nog contact op met ons kantoor. De letselschadejuristen van JBL&G kunnen u voorzien van informatie en kunnen helpen bij het claimen van uw schade. Onze juridische bijstand is 100% kosteloos.

Wat te doen bij een arbeidsongeval?

U moet eigenlijk zo snel mogelijk deskundige juridische bijstand inschakelen. U kunt het vaak als leek niet voor elkaar krijgen om de aansprakelijkheid erkend te krijgen. Als u ons kantoor inschakelt, krijgt u:

  • Gratis juridische bijstand
  • Efficiënte en zorgvuldige behandeling van uw zaak
  • Onafhankelijk bureau
  • Snel een voorschot
  • Maximale schadevergoeding

Berekening van uw letselschade

De letselschadejurist van JBL&G zal samen met u uw schade berekenen. Alle kosten die u hebt gemaakt als gevolg van het bedrijfsongeval kunt u vergoed krijgen. U kunt hierbij denken aan huishoudelijke hulp, reiskosten, medische kosten, maar ook verlies aan verdienvermogen.

Wilt u dat een van onze letselschadejuristen uw schade gaat verhalen? Vul dan het contactformulier in.

Arbeidsinspectie inschakelen

Indien nodig schakelen wij voor u alsnog de Arbeidsinspectie in. De arbeidsinspectie zal de toedracht van het ongeval achterhalen. Op deze manier krijgen wij het vaak voor elkaar dat de aansprakelijkheid voor het arbeidsongeval alsnog wordt erkend. Hierna zal uw letselschade kunnen worden geclaimd.

Neem contact op!

JBL&G kan u juridisch bijstaan om uw schade te verhalen. Wij zorgen er persoonlijk voor dat u zo snel mogelijk een maximale schadevergoeding ontvangt. Schakel ons vandaag nog in. Klik “hier” en neem nu contact met ons op!

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.