Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Andere Letselschade opgelopen in Groningen

Er zijn verschillende situaties waarin u te maken kunt krijgen met letselschade; lichamelijke verwondingen of psychische klachten. Voor hulp bij het vergoed krijgen van de schade kunt u contact opnemen met JBL&G. De meest voorkomende oorzaken van letselschade zijn:

Op deze pagina vindt u info over andere omstandigheden die tot letselschade kunnen leiden.

Letselschade door hondenbeet

Als u door een hond bent gebeten in Groningen kan de eigenaar van de hond aansprakelijk zijn. U moet hem of haar in ieder geval aansprakelijk stellen voor de letselschade.

Letselschade door trap van paard

Als u op een manege in de buurt van Groningen bent getrapt door een paard van een ander kunt u ook uw schade verhalen op de eigenaar van het paard en soms op de manege eigenaar. Ook deze eigenaar zult u aansprakelijk moeten stellen. Veelal worden deze zaken erkend en kunt u uw schade verhalen op de tegenpartij.

Wilt u juridische bijstand bij het verhalen van uw letselschade? Klik hier en vul het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u helpen bij het verhalen van uw schade. Het JBL&G kantoor behandelt uw letselschadezaak tegen de eigenaar van het dier gratis! Schakel ons vandaag nog in en wij zullen uw schade claimen bij de wederpartij.

Ongeval door gebrekkig product

Ons kantoor behandelt veel zaken waarbij er sprake is van een ongeval door een gebrekkig product.

Voorbeelden onveilige producten

  • Bedorven vlees- of viswaren.
  • Stroomstoot van een apparaat
  • Fiets zonder remkabel
  • Lekkende kruik
  • Ontploffing van een apparaat

Er zijn tal van voorbeelden van onveilige producten. Bent u van mening dat u te maken heeft gehad met een gebrekkig product? Meldt u dan bij ons kantoor zodat wij uw letselschade kunnen verhalen.

Neem contact op!

Hulp bij het claimen van uw schade? Vult u vrijblijvend het contactformulier in!  Als u vandaag actie onderneemt, nemen wij uw zaak direct in behandeling.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.