Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade door verkeersongeval in Den Haag

U bent als verkeersdeelnemer in Den Haag betrokken geraakt bij een ongeluk en u heeft hier letselschade bij opgelopen. De kans is groot dat u recht heeft op een schadevergoeding. De letselschadejurist van JBL&G zoekt het voor u uit. Het voordeel hiervan is dat u geen juridische kennis nodig heeft en wij de gehele zaak voor u gratis in behandeling kunnen nemen.

  • Gratis hulp bij letselschade in de hele regio Den Haag

  • Verkeersslachtoffers hebben recht op schadevergoeding

  • Uw zaak wordt direct in behandeling genomen

  • U bent er zeker van dat uw volledige schade zal worden vergoed

Wij helpen u vandaag

Bij ons is er geen wachttijd. Meld uw letselschade, wij gaan onmiddellijk voor u aan de slag. U hoeft onze vestiging niet per se te bezoeken, wij komen graag bij u langs. Onze letselschade juristen zijn actief in Den Haag en omgeving. Juridisch Bureau Letselschade stuurt u nooit een rekening op, u ontvangt hier vooraf een heldere verklaring van.

Als fietser aangereden, letselschade opgelopen

Als u op de fiets bent aangereden, bijvoorbeeld door een auto, krijgt u uw letselschade altijd vergoed. Een fietser is namelijk een zwakke verkeersdeelnemer. Uw schade zal in elke situatie gecompenseerd moeten worden.

Letselschade opgelopen in Den Haag? Vandaag nog hulp en advies van betrouwbare, snelle letselschadejuristen. Wij laten u niet wachten, uw zaak wordt direct behandeld. Heeft u vragen? Vul dan uw naam en telefoonnummer in.

Als fietser letselschade opgelopen door botsing met een auto

Een ongeluk met de auto kan zeer vervelende gevolgen hebben. Vaak treden er bij het slachtoffer van een kop-staart botsing whiplash-klachten op. Naast de medische behandeling die nodig is om weer vlot te herstellen, zit u ook met (financiële) schade.

O.a. kosten voor het eigen risico. Inkomensschade. En meer. Wettelijk staat vast dat de wederpartij uw schade moet betalen. Letselschadebureau JBL&G zorgt ervoor dat die schadevergoeding er daadwerkelijk komt.

Neem contact op!

U leidt schade en deze zal vergoed moeten worden. Wij helpen u in Den Haag op korte termijn. Ons team bestaat uit ervaren, betrouwbare juristen die uw zaak meteen in behandeling nemen.

Bovendien werken wij gratis, aangezien wettelijk vaststaat dat de aansprakelijke partij onze kosten moet betalen. Neem daarom vandaag nog contact op voor hulp bij letselschade in Den Haag.

Pijnklachten na verkeersongeval? Onze juristen kunnen u veel werk uit handen nemen.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.