Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Schadeclaim indienen voor letselschade in Den Haag

In Nederland heb je als slachtoffer van letselschade recht op een schadevergoeding als je door de schuld van een ander lichamelijk of geestelijk letsel oploopt. Het is verstandig u te laten bijstaan bij het claimen van de schade. U hebt hiervoor een gespecialiseerd jurist nodig, die precies weet wélke schade en hoeveel schade u kunt claimen.

Wij kunnen u helpen met het indienen van de schadeclaim en kunnen het verdere traject uit handen nemen. Wij werken ook voor slachtoffers in Den Haag.

Schade claimen bij tegenpartij? Vraag onmiddellijk om hulp!

Schakel altijd snel een eigen letselschade jurist in, óók als u een zelf een rechtsbijstandverzekering heeft! Wanneer u direct contact opneemt en een jurist inschakelt voor een letselschadezaak in Den Haag, is de kans veel groter dat uw zaak zonder bijkomende problemen zal verlopen.

U of de rechtsbijstandsverzekeraar kunnen soms zelf meer verknoeien dan u denkt!  De aansprakelijkheidsverzekeraars zijn ervaren in het zo laag mogelijk houden van uw letselschade. Onze letselschadejuristen zorgen ervoor dat u uw kosten in zijn geheel vergoed zult krijgen.

Letselschadebureau JBL&G helpt slachtoffers in Den Haag met het indienen van een schadeclaim

Om uw tegenpartij door één van onze juristen aansprakelijk te laten stellen vult u het contactformulier in en wij nemen dan vandaag nog contact met u op om uw zaak gratis en geheel vrijblijvend met u door te spreken. Onderdeel van onze juridische ondersteuning is onder andere het indienen van een schadeclaim en het maken van een nauwkeurige schadeberekening.

De letselschadejuristen van ons bureau zijn ervaren en zij werken alleen voor slachtoffers. Wij zijn – anders dan rechtsbijstandsverzekeraars – gespecialiseerd in letselschade en onafhankelijk en wij willen net als u een zo reëel en rechtvaardig mogelijk bedrag voor uw schade verhalen.

De juridische strijd

Wij strijden voor u en zorgen ervoor dat u op korte termijn betaald krijgt. Bovendien weten onze letselschadespecialisten dat u erbij gebaat bent om uw letselschade-uitkering op een zo kort mogelijke termijn vergoed te krijgen. Verzekeraars doen er vaak alles aan om het letselschadetraject te traineren, in de hoop dat u het bijltje erbij neergooit en dan maar met een lager schadebedrag akkoord gaat, dan waarop u in werkelijkheid recht heeft.

  • Onze letselschadejurist weet dit, en zorgt er dan ook voor dat de vaart erin blijft bij het behandelen van uw letselschadezaak.

  • Hij weet druk uit te oefenen op de verzekeraar

  • Onze juridische ondersteuning doet uw stress afnemen

  • U weet immers dat de schade voor u geregeld wordt

  • Zo dat u zich kunt bezighouden met uw lichamelijk herstel na het ongeval.

In Den Haag, gratis bezoek aan huis

Indien u dat wilt, en u woont in Den Haag en omgeving, bezoekt onze letselschadejurist u thuis.

Wij merken dat slachtoffers het op prijs stellen om rustig over het ongeval te kunnen praten. Ook komen er dan vaak schadeposten aan bod, welke zonder het gesprek niet boven tafel zouden zijn gekomen.

Zo komen onze juristen er bijvoorbeeld achter dat het slachtoffer een hond heeft, die nu door een ander moet worden uitgelaten. Ook dit is een schadepost.

Zo ziet u dat het noodzakelijk kan zijn om een letselschade kantoor in te schakelen:

  • JBL&G  biedt gratis juridische hulp.

  • Wij vragen een rechtvaardige en eerlijke schadevergoeding

Neem contact op!

Ook in de regio Den Haag zijn wij actief en verlenen wij gratis juridische bijstand. Schroomt u dus niet om geheel vrijblijvend en gratis contact met ons kantoor op te nemen. Wij kunnen u informatie en advies geven en uw schadeclaim indienen bij de wederpartij. Vul het contactformulier in voor hulp.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.