Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Antwoorden op vragen over letselschade

U bent het slachtoffer geworden van een ongeval. U heeft als gevolg van dit ongeluk letselschade opgelopen. Op deze pagina beantwoorden we de meest gestelde vragen over dit onderwerp.

Vraag: Hoe werkt het letselschadetraject bij verkeersongeval?

Als eerste wordt uw wederpartij aansprakelijk gesteld. Wanneer de aansprakelijkheid wordt erkend zal uw schade worden berekend. Na erkenning zorgen onze juristen er voor dat u snel een voorschot op uw schade kunt ontvangen. Ook zal de medische informatie met betrekking tot het ongeval worden opgevraagd. Onze medisch adviseur zal hier een medisch advies over uitbrengen. Hierna kan worden gekeken of uw zaak kan worden afgewikkeld.

Vraag: Wilt u weten hoe uw letselschadetraject zal verlopen?

Hierboven staat een globale procedure beschreven. Voor elk slachtoffer is het natuurlijk anders. Wilt u weten hoe uw letselschadetraject exact zal verlopen? Neem dan geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u informeren over het letselschadetraject in uw zaak.

Vraag: Hoe hoog is de schadevergoeding?

De hoogte van de schadevergoeding na het ongeval hangt af van:

  • het soort letsel dat u heeft opgelopen,
  • de als gevolg van het ongeval ontstane beperkingen,
  • uw leeftijd

Vraag: Ik weet niet zeker wie de schuldige was. Kan ik mijn kosten vergoed krijgen?

Vaak kan dit alsnog. Als u bijvoorbeeld als fietser in de gemeente Den Haag gewond bent geraakt bij een ongeluk met een auto, is deze voor minstens 50% aansprakelijk. Als het niet duidelijk is hoe het ongeval precies heeft plaatsgevonden, kunnen wij u helpen met het verzamelen van informatie om aan te tonen dat het ongeluk niet uw schuld was.

Laat uw gegevens achter op het contactformulier en wij nemen contact met u op om de zaak vrijblijvend en kosteloos door te spreken.

Vraag: De tegenpartij is bij mij niet bekend. Kan ik nu wel mijn schade claimen?

Ja, vaak kan dit! Als de schade die u heeft opgelopen is toegebracht door een motorvoertuig, en u kunt dit bewijzen, dan kunnen wij uw schade claimen bij het Waarborgfonds. Onze ervaren letselschadejuristen weten precies hoe ze dat moeten aanpakken. Neem dus contact met ons op om te kijken of uw schade toch nog kan worden vergoed.

Wilt u dat wij uw schade gaan verhalen? Vul dan het contactformulier in of bel: 020 – 214 99 00.

Vraag: Ik ben zelf al begonnen met een claim maar merk dat ik niet verder kom. Kan ik nog steeds bij jullie aankloppen?

Jazeker! Dat zien we vaker. Slachtoffers beginnen met hun eigen schade te claimen, maar op een gegeven moment wordt het teveel, en dat is ook niet gek:

  • Er is juridische kennis en ervaring voor nodig om een rechtvaardige en maximale schadevergoeding te krijgen.
  • Er zijn veel wetten en regels, en het is jammer als u niet krijgt waar u recht op heeft omdat u niet bekend bent met die regels, wetten en richtlijnen
  • Onze letselschadejuristen zijn goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de letselschadepraktijk en rechtspraak.
  • Daarom kunnen wij u persoonlijk en gemakkelijk helpen met het claimen van uw letselschadeschadevergoeding.

Vraag: Waarom Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht inschakelen?

JBL&G brengt nooit kosten bij u in rekening. U hoeft dus niet bang te zijn voor onverwachte rekeningen. Wij werken door heel Nederland en zijn onafhankelijk. Wij werken alleen met zeer ervaren en zeer gespecialiseerde letselschadejuristen.

Vraag: Hoe weet ik of JBL&G goed is?

Juridisch Bureau Letselschade voldoet aan alle eisen die de Letselschade Raad stelt. Hierdoor is een professionele behandeling van uw letselschadezaak gewaarborgd. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Letselschade Nederland.

In Den Haag en omgeving: kosteloos bezoek aan huis

Wanneer u dat wenst en u woont in de omgeving van Den Haag brengt onze letselschadejurist een bezoek bij u thuis. U kunt dan alles rustig bespreken met onze letselschadejurist en vaak komt u er op die manier achter dat u eigenlijk meer schade kunt claimen dan u zelf dacht!

Neem contact op!

Neem vandaag nog contact op met JBL&G zodat wij direct aan de slag kunnen met het vorderen van uw schade. Om uw tegenpartij aansprakelijk te stellen vult u het contactformulier in en wij nemen dan vandaag contact met u op om uw zaak gratis en geheel vrijblijvend met u door te spreken!

Klik op de oranje knop en vul uw contactgegevens in. Wij zorgen ervoor dat u de hoogst haalbare schadevergoeding ontvangt!

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.